Тапициране на волан под 80 лв.
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- XoakuH
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS
- Мечтае да кара: X5, M6
Re: Тапициране на волан под 80 лв.
А някой да е чувал за възтановяване на износена кожа на волани? Възможно ли е това на практика?
И все пак някой ще каже ли добър тапицер, който също така да работи с Еконт (че не ми се вярва в Русе да има такъв...), който да претапицира волани с алкантара и М шевове с добро качество и на добра цена 

- ppp58
- Потребител
-
- Кара: Е36 328I coupe,Octavia 1.9 TDI
uCnaHeTcA написа:И все пак някой ще каже ли добър тапицер, който също така да работи с Еконт (че не ми се вярва в Русе да има такъв...), който да претапицира волани с алкантара и М шевове с добро качество и на добра цена
Да! Има в Русе до КАТ!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Като ти излезне претапицирането под 0.20лв. тогава пак да пишеш. Какви са тези цени дето си ги писал. Ама ха.
Сега сериозно. Под 100лв с естествена кожа не си струва претапициране на волана. Ще ви излъжат с кожата и след 6 месеца пак ще е за тапицер. Най доре на ЕТ Изкуство да се иде и да знаеш, че 10г. ще си караш колата без да ходиш на тапицер.
Сега сериозно. Под 100лв с естествена кожа не си струва претапициране на волана. Ще ви излъжат с кожата и след 6 месеца пак ще е за тапицер. Най доре на ЕТ Изкуство да се иде и да знаеш, че 10г. ще си караш колата без да ходиш на тапицер.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ