Анкета ЗИМНИ ГУМИ - Марка?
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Miloshov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Touring & X-series E70
Re: Анкета ЗИМНИ ГУМИ - Марка?
McClane написа:Един глас за Мишелина.
В камионджийските среди много ги хвалят
И само там!!!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Имам въпрос: Защо всички, с които съм разговаряла, плюят Pirelli като зимни гуми
Понеже това са гумите / Pirelli SottoZero/ дадени от БМВ
Най-добри отзиви чух за Мишелин Алпин, може би натам клони и везната. Другото е Goodyear Ultra Grip?!

Най-добри отзиви чух за Мишелин Алпин, може би натам клони и везната. Другото е Goodyear Ultra Grip?!
- Miloshov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Touring & X-series E70
По добре Good year зависи от размера.
Аз лично карам с GoodYear Ultragrip 7+ и съм доволен.Мисля,че всеки би предпочел да обуе "любимата" с нещо от Премиум марките,но не всеки може да си позволи да отдели 1000лв примерно за гуми. 
Колегата е прав-наистина добри гуми и доста по-достъпни.

Къде са Nokian, къде са gislaved - също изключително добри зимни гуми
Колегата е прав-наистина добри гуми и доста по-достъпни.
По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf
- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
Току-що пуснах един вот за Goodyear.
Преди дни си взех Goodyear Ultragrip 7+.
195/65/15. Взех ги по 115 лв. парчето... дали е добре не знам, но по-евтини не намерих.
Dunlop-a (Wintersport 3D) се оказа свършил в целия град, така че можех да избирам между Goodyear-a, Pirelli Sottozero и Michelin Aplin 3.... виждате, че имам предвид по-високия клас гуми.
Понеже Мишлена май не го хвалят много за зимна гума, а беше малко скъпичък се чудех между Ultragripa и Sottozero-то. В крайна сметка реших да си взема Goodyear-a. Стъпи ми с 40 лв. по-скъпо от Pirelli Sottozero, но от отзивите които бях чел останах с впечатление, че Пирелито не го тачат много, а и по всички тестове Ultragrip-a беше в челните 3-4 гуми, за разлика то Соттозерото... Така че реших да дам 40 лв. отгоре, но да не ме е яд после.... Даже вече ги забравих....
Иначе от гумите засега съм доволен - видимо има разлика спрямо предните ми зимни (бяха си старички вече де) - и в потегляне и в спиране.
Преди дни си взех Goodyear Ultragrip 7+.
195/65/15. Взех ги по 115 лв. парчето... дали е добре не знам, но по-евтини не намерих.
Dunlop-a (Wintersport 3D) се оказа свършил в целия град, така че можех да избирам между Goodyear-a, Pirelli Sottozero и Michelin Aplin 3.... виждате, че имам предвид по-високия клас гуми.
Понеже Мишлена май не го хвалят много за зимна гума, а беше малко скъпичък се чудех между Ultragripa и Sottozero-то. В крайна сметка реших да си взема Goodyear-a. Стъпи ми с 40 лв. по-скъпо от Pirelli Sottozero, но от отзивите които бях чел останах с впечатление, че Пирелито не го тачат много, а и по всички тестове Ultragrip-a беше в челните 3-4 гуми, за разлика то Соттозерото... Така че реших да дам 40 лв. отгоре, но да не ме е яд после.... Даже вече ги забравих....

Иначе от гумите засега съм доволен - видимо има разлика спрямо предните ми зимни (бяха си старички вече де) - и в потегляне и в спиране.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Goodyear Ultragrip 7+ и Nokian, от тези имам най-добри впечатления.
Не се лъжете с боклуци като дебица, кумхо,корморани и т.н измислени марки, те са за бакшишките кочини.
Не се лъжете с боклуци като дебица, кумхо,корморани и т.н измислени марки, те са за бакшишките кочини.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Въпреки че ги няма в Анкетата, бих дал един + за FULDA... в момента търкалям Kristall Montero 2 на задния мост и смея да кажа, че колата е много стабилна... не казвам, че чат-пат не ми светва DSC-то, но колата бързо връща сцепление и нямам грижи... последните 2-3 дни в тоя сняг не съм имал дори минималната вероятност да закъсам... баири качва без ядове...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
И аз карам с Фулда Монтеро 2 и съм доволен. На пазара вече има и Монтеро 3, но нямам наблюдение за тях. От всички изброени гуми в анкетата не виждам да има лоши гуми, стига да са с нов дот. Новата гума си е нова.
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Аз сега съм с чисто нов Dunlop-a (Wintersport 3D) и сам повече от доволен. 

новият ми номер: 0877787835
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Сложих един глас за Мишлен.
Че новата гума си е нова, спор няма, но 4 нови зимни (16") + 4 нови летни гуми (17") = ~ 2300 лева ... и това плащане на всеки 2-3 години
... неанам ...
Че новата гума си е нова, спор няма, но 4 нови зимни (16") + 4 нови летни гуми (17") = ~ 2300 лева ... и това плащане на всеки 2-3 години

- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
Незнам дали знаете 1-вената гума която си запазва свойствата до 9-тата година е мишелин
аз съм с алпин 2ра зима и съм доволен доста като имате предвит че са ми дот 03 :Д:Д:Д Един глас от мен за мишелин.

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
((:BuKcu:)) написа:Имам въпрос: Защо всички, с които съм разговаряла, плюят Pirelli като зимни гумиПонеже това са гумите / Pirelli SottoZero/ дадени от БМВ
![]()
точно тези пирели сотозиро, с асиметричната шарка са прекрасни зимни гуми, не знам някои да ги е плюл, а и да го е направил явно не отбира много
No bling at the Ring
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
+1 за Dunlop
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-