Адски добър автосервиз...
Модератор: Технически модератори
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Karlo написа:Така и така стана реклама, я кажете какво работят в този сервиз,
колко души са , с какво разполагат?
Колега уточни си въпроса защото от него разбрах само колко хора работят там и отговора е 3-ма, остналите въпроси са много общи и е добре да ги уточниш?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
В серзиза работят 3ма души като при необходимост и собственика слага гащеризона...иначе вече има десетина души от форума които са отишли при Рашко и ако следят темата могат да кажат своите впечатления...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
На 22.04 си закарах колата още веднага момчетата започнаха да работят и вчера Рашо ми се обади,че колата е почти готова днес отидох да си я получа, И останах много доволен, направо колата стана друга.
След повече от година търсене най-после намерих сервизът в които ще се подържа,ремонтира и реставрира колата/колите ми...
Евалата момчета продължавайте с добрата работа
След повече от година търсене най-после намерих сервизът в които ще се подържа,ремонтира и реставрира колата/колите ми...
Евалата момчета продължавайте с добрата работа

- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
ре
Благодаря на колегите,писали мили думи за мен и моите момчета.Радвам се,че сте останали доволни от извършените ремонти по вашите коли.Обещавам за напред да си вършим работата както сме си я вършили до сега,даже и по добре.На всички които ще ни посетят за напред да знаят,че обръщаме внимание не само на близки и приятели,а и на всички посетили сервиза.Поздрави на всички колеги избрали най добрата марка автомобил.ВСЕ ПАК БМВ Е РЕЛИГИЯ !!!!
На всички колеги пожелавам весело искарване на почивните дни и безаварйино пътуване.Ако някой му потрябват услугите ни ще работим и по празниците,разсполагаме и с денонощна пътна помощ.Но да не се налага.
0988727380 РАШО
ПОЗДРАВИ !!!
На всички колеги пожелавам весело искарване на почивните дни и безаварйино пътуване.Ако някой му потрябват услугите ни ще работим и по празниците,разсполагаме и с денонощна пътна помощ.Но да не се налага.
0988727380 РАШО
ПОЗДРАВИ !!!
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
колеги гледам че доста го хвалите момчето.
така и в една друга тема хвалехте друг сервиз и се доверих лично на това което сте писали.
колата стоя там с месеци, одраха ме от пари
след като я взех колата ме оставя 3 на пътя и какво да видиме като я вкарвам за ремон?
вси4ки части за които сам платил ги смених на ново
ДОКАЖЕТЕ ЧЕЕ ТЕЗИ СЕРВИЗИ СА КАЧЕСТВЕНИ
А НЕ МИ( ПРАВЕТЕ ЕВТИНА РЕКЛАМКА И НЕ ПРЕЦАКВАИТЕ ХОРАТА ЩОТО ТОВА СА КОЛИ ЗА ПЪТ НА ДАЛГО А НЕ ГРАДСКИ КОЛИЧКИ КОИТО ОБИКАЛЯТ СОФИЯ.
така и в една друга тема хвалехте друг сервиз и се доверих лично на това което сте писали.
след като я взех колата ме оставя 3 на пътя и какво да видиме като я вкарвам за ремон?
А НЕ МИ( ПРАВЕТЕ ЕВТИНА РЕКЛАМКА И НЕ ПРЕЦАКВАИТЕ ХОРАТА ЩОТО ТОВА СА КОЛИ ЗА ПЪТ НА ДАЛГО А НЕ ГРАДСКИ КОЛИЧКИ КОИТО ОБИКАЛЯТ СОФИЯ.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Свиквай, този форум отдавна не е общество на хора отдадени на една страст и оказващи си взаимопомощ.
Много по-голям е варианта именно от тук да си купиш менте част, потрошена кола или да попаднеш на кофти сервиз, отколкото ако ги избереш на съвсем случаен принцип
Много по-голям е варианта именно от тук да си купиш менте част, потрошена кола или да попаднеш на кофти сервиз, отколкото ако ги избереш на съвсем случаен принцип

chegevara1 написа:колеги гледам че доста го хвалите момчето.
Аз останах доволен преди това ходих на друг хвален във форум-а сервиз и не останах доволен, в друг хвален на форума сервиз директно ми казаха не им се занимава/няма части правили от е36 и нагоре и т.н
Отидох при рашо веднага се захванаха и направиха колата перфектна.
А това кой е хвалел по другите теми други сервизи незнам. Пиши и се оплаквай там колега. А относно доказването просто ме уби.
И между другото с за този сервиз разбрах от тук не познавам Рашо или някой друг от сервизът от преди това. Аз останах доволен, някой друг може да не е доволен , някой може да иска и за без пари няква гробница да стане перфектна...
И немога да разбера защо спамите в темата при положение,че нито сте пробвали услугите и имате пряки впечатления ?
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
не спамя колега
а относно мненята всеки има право на глас.
явно не си патил като мен за тожа си толкова ентусиаризаран.
а за цените - мисли6 ли 4е е реално да ти сменят ( уж ) динамо което е 2 употреба за 800 лв филтар за картерни газоже за 400 лв и т.н
и в един момент да се окайе 4е тожа са си мойте стари 4асти.
КАК БИ ПОСТЪПИЛ???????????????????
а за цените - мисли6 ли 4е е реално да ти сменят ( уж ) динамо което е 2 употреба за 800 лв филтар за картерни газоже за 400 лв и т.н
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ми то хубаво, ама некой ше земе да си помисли, че в тоя сервиз са те излъгали така. Не мисля, че е гот в тая тема да се пишат такива неща
, като не си бил там и не знаеш за кво иде реч.

chegevara1 написа:не спамя колега
колега патил съм и аз от сервизи дори и от форумни казах ти никой не ми свърши работа от прехвалените на форум-а, просто не съм човек който реве и се заяжда единият майстор от прехвалените ми е сложил меки тампони за 5-ца и отпред носачите си ходят как си искат.. не бяха затегнати болтовете на предния мост. Тези неща не ги знаех докато не отидох при рашо и не ми обърнаха внимание, момчетата веднага се хванаха и оправиха проблемите причинени от другите майстори

- Royal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: m5
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: m5
Royal написа:колеги и аз си дадох колата за ремонт при Рашо , и чакам да видя резултата
много съм доволен от сервиза, обслужването е на много високо ниво! Както други до сега така и аз препоръчвам този сервиз, и да не забравя да спомена че не познавах Рашо но реших да пробвам услугите на сервиза и отсега натам само там ще си карам колата!

Пичове,
Това е сервизът!!!
Много коректно, бързо и качествено обслужване. Ядски съм доволен.
Отидох с пълен багажник с части, и момчетата направиха всичко което искам без никакви проблеми и увъртания.
Рашо може да качи снимки да видите за какво става дума. Или просто го питайте за момчето с синьото комби Е36
Цялото окачване беше сменено, всичко за което се сетите
При това само за 48 часа!!!
Колата е като нова, скоро ще кача снимки.
Рашо благодаря на теб и на твойте момчета
Ще идвам често!
Това е сервизът!!!
Много коректно, бързо и качествено обслужване. Ядски съм доволен.
Отидох с пълен багажник с части, и момчетата направиха всичко което искам без никакви проблеми и увъртания.
Рашо може да качи снимки да видите за какво става дума. Или просто го питайте за момчето с синьото комби Е36

Цялото окачване беше сменено, всичко за което се сетите

Колата е като нова, скоро ще кача снимки.
Рашо благодаря на теб и на твойте момчета

Ще идвам често!
Назад към Сервизно обслужване на БМВ