колегни помогнете ми
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
WANTED написа:май ще се свържа с колегата който продава кастрол amhi, поне не съм чул нищо лошо и всеки е доволен...благодаря на всички включили се колеги...желая на всички безаврийна и лека
Това е най удачния вариант

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
WANTED написа:колега да те питамнещо друго- в сервиза ми казаха че машоните са ми за смяна, нужно ли е при тяхната смяна да сменя и нещо друго- амортисьори, пружини или нещо друго, благодаря ти
Ако си решил да сменяш нещо по колата задължително ходи поне на 2-3 сервиза и където има допирни точки това може да сменяш. Това е моята максима. По темата с маслото аз съм карал с Мотул и съм доволен

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Според мен тези теми за маслата трябва да се заключват още с пускането им. Не за друго, но след първия пост, всички надолу са: "Това е боклук" (но защо, не се знае), "От това съм много доволен" (но от кое точно му качество, също не се знае), "Слагай само еди какво си" (защо, пак не се знае). Никой не обосновава защо харесва или не харесва дадено масло. Какво значи да си много доволен от дадено масло? Разхода ти е паднал с 2 л. или мощността е скочила с 50 к.с.?! Просто не си пробвал някое друго, от което също да си толкова "много доволен". По-скоро можеш да кажеш "От това не съм доволен", но да кажеш ясно причините за това, а не "Комшията, който е маслар, каза че не струва". Така, че колега, по-добре недей да питаш, ами търси някой "свой човек", който да ти гарантира, че е истинско. В крайна сметка на "Кока Кола" намериха цаката, камо ли на маслата. Нали от едни материали и по една технология се правят, никой не е измислил масло, което да ти възобновява двигателя. Надали и от някое ще ти блокира двигателя (говориме за тези с ясен произход). Винаги можеш да попаднеш на менте, дори да си го купил за двойна цена. (Те и тези в МОЛ-овете си мислят, че Илиенци е за бедняците, ама ако знаят там от къде и за колко зареждат...)
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ