Най качествена бензиностанция.
Модератор: Технически модератори
- tito_the_champion
- Потребител
-
- Кара: E39 530d
Re: Най качествена бензиностанция.
Аз съм само с шел V-power diesel.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Сериозно? От кога го сипваш, къде го сипваш, какви са ти впечатленията?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Отскоро спрях да зареждам на ОМV и минах на Ромпетрол (Efix 95) и Еко - резултатът е, че ми падна разхода с почти половин литър на 100 км. А и леко се поотпуши IS-ката. 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колкото и странно да ви се струва, най добра динамика и разход с 98 на Петрол и Лукоил.
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Здравейте, колеги,
Темата е стара, но понеже скоро имах известен проблем с горивото, бих искал да се обърна към пловдивските колеги. Зареждам само ОМВ алпин и премиум дизел. По принзип зареждам на бензиностанцията до надлеза на Сточна гара, но преди няколко дни заредих на онази на околовръстното между Белащица и Марково и колата сякаш се задави на два пъти - вдигна оборотите, а не тръгва нормално. И въпросът ми е следния - да сменям ли ОМВ като цяло или просто да зареждам на конкретно ОМВ? Напоследък за дизели ми хвалят Лукойл, но и там не знам на коя да зареждам. Колата е Х3, 2.0д, 2008, автомат - май този комънрейл наистина е капризен към гориво. Мерси на отзовалите се!
Темата е стара, но понеже скоро имах известен проблем с горивото, бих искал да се обърна към пловдивските колеги. Зареждам само ОМВ алпин и премиум дизел. По принзип зареждам на бензиностанцията до надлеза на Сточна гара, но преди няколко дни заредих на онази на околовръстното между Белащица и Марково и колата сякаш се задави на два пъти - вдигна оборотите, а не тръгва нормално. И въпросът ми е следния - да сменям ли ОМВ като цяло или просто да зареждам на конкретно ОМВ? Напоследък за дизели ми хвалят Лукойл, но и там не знам на коя да зареждам. Колата е Х3, 2.0д, 2008, автомат - май този комънрейл наистина е капризен към гориво. Мерси на отзовалите се!
- dj_vanos_E36
- Потребител
-
- Кара: e36 320i 93g
- Мечтае да кара: x6
от абсолютно никоя не сам доволен в Русе.Направо незнам къде да зареждам вече.Навсякъде постояно си менят качеството-веднъж хубаво веднаж лошо.
E36
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Само ОМВ, и само Карера 100!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
По принцип зареждането на бензиностанции, в които потока от коли е голям или са на големи пътни артерии избягвайте да зареждате. Там по правило минават инцидентно хора и далаверите с горивата са безобразни. На ЕКО на Ботевградско например никога не зареждайте -ужасни горива, а лъжат и с количествата. Мога да дам още примери, но схванахте. Старайте се да зареждате на бензиностанции със сравнително редовна клиентела, такива в кварталите или на някакво характерно място, в квартал и т.н. Марката няма значение, на всички работят БЪЛГАРИ, които крадат без да им пука дали карате москвич или последно поколение комън рейл. Това е положението.
Never mistake motion for action...
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Аз зареждам в OMV, с Premium Diesel за моята 2005 330Cd и съм много доволен. Преди време зареждах и в Petrol, честно казано дизелът им е доста приличен, бих зареждал и там, но OMV ми е доста близо, а и съм много доволен от горивата им.
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Flipz написа:Аз зареждам в OMV, с Premium Diesel за моята 2005 330Cd и съм много доволен. Преди време зареждах и в Petrol, честно казано дизелът им е доста приличен, бих зареждал и там, но OMV ми е доста близо, а и съм много доволен от горивата им.
Колега, както колегата преди теб е написал, много е важно къде се намира конкретната бензиностанция. Ако е някоя по-квартална може и да случиш. Например на ОМВ-тата, на които зареждах, са на разстояние 2-3 км, само че едната е в центъра, а другата на околовръстното. От централната не съм имал проблем, но онази на околовръстното ме отказа от ОМВ завинаги. Говоря за дизел, за бензин не знам.
- BMW_Sport
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и БМВ Е39
- Мечтае да кара: БМВ 335i Е92 и БМВ F10
Колеги аз зареждам само от Шел 95 VPower и съм много доволен , незнам но като заредя от Петрол или останалите бензиностанций и се чува едно силно тракане , а като сложа от Шел и мърка като котенце ( в ОМВ също съм нямал проблеми но попринцип зареждам от Шел "Варна" )

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Малката жълта бензиностанция срещу 7мо в Студентски - най-добрия 95 който съм сипвал някога ! 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Boyadjiev написа:Малката жълта бензиностанция срещу 7мо в Студентски - най-добрия 95 който съм сипвал някога !
Къде, къде това ? Сещам се за една малка между УНСС и НСА ..
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- 24V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
- Мечтае да кара: B200 Turbo ;)
Петрола на Н.Вапцаров преди София Ленд се води 
95 сипвам на чисто новата ми количка и няма ядове вече 6к километра
Един път отидох на Екото малко след Петрола е ... не и хареса хич бензина .. 2 литра отгоре разход .. бавна една такава стана ...
Шел хич не и се нрави ... почна да гасне или да придърпва ...
Затова само 95 или 96 и то от Петрол

95 сипвам на чисто новата ми количка и няма ядове вече 6к километра

Един път отидох на Екото малко след Петрола е ... не и хареса хич бензина .. 2 литра отгоре разход .. бавна една такава стана ...
Шел хич не и се нрави ... почна да гасне или да придърпва ...
Затова само 95 или 96 и то от Петрол

- ceco_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `99 318i E36 Touring
- Мечтае да кара: M5 Touring
Колеги, прясна случка от днес. Заредих гас на ЕКО на бул.Константин Величков /София/. За изминати 160 км при пълна бутилка успяха да ми налеят още 26 литра, като историята за такъв пробег при нормално каране не помни повече от 20 литра изразходени. Определено там няма да зареждам повече дори течност за чистачки, слагам ги в черния ми списък.
Назад към Сервизно обслужване на БМВ