Търся тапицерски услуги
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Търся тапицерски услуги
Търся тапицер които може да ми направи седалките и корите от лилав или някаф по-естравагантен плат
моля даите да разрешиме тоя проблем и целото удоволствие колко ще струва. Колата е E36 седан 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Пичове ако сте от София има добър тапицер но става със записване поне 2 седмици преди това! Намира се в жк.Х.Димитър в блока зад супер ЕВРОПА! Точно където е рапмапата на магазина ,блока е перпендикулярен.намира се от задната страна на блока!
За волан истинска кожа- 70лв, кожа скоростен лост-10 лв, седалка /скъсана на 2 места яко/ със заводската тапицерия -55лв!
тези цени взимат там ,но са много добри.
Телефона им го нямам ,а за номера на блока не се сещам.Отивай на место и питай!
За волан истинска кожа- 70лв, кожа скоростен лост-10 лв, седалка /скъсана на 2 места яко/ със заводската тапицерия -55лв!
тези цени взимат там ,но са много добри.
Телефона им го нямам ,а за номера на блока не се сещам.Отивай на место и питай!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Ето ви малко инфо за цените в София:
-предни и задни седалки- плат- 450лв, ест. кожа- 1200 лв
-кори- от 100 лв. до 250 лв 4бр. в зависимост от това дали са плат или ест. кожа
-колонки към тавана- от 60 лв до 100 лв
-таван- от 80 до 140 лв в зависимост от използваната материя
Това беше най- доброто което аз намерих ако някой се е справил по добере да казва и аз ще се възползвам.
P.S. относно лилавият цвят да знаеш, че част от тапицерите отказват да работят с твой плат под предлог, че не му знаят качеството, и не дават гаранция за изработката, така че ще си ограничен вероятно до това което предлага съответният тапицер като дамаска
-предни и задни седалки- плат- 450лв, ест. кожа- 1200 лв
-кори- от 100 лв. до 250 лв 4бр. в зависимост от това дали са плат или ест. кожа
-колонки към тавана- от 60 лв до 100 лв
-таван- от 80 до 140 лв в зависимост от използваната материя
Това беше най- доброто което аз намерих ако някой се е справил по добере да казва и аз ще се възползвам.
P.S. относно лилавият цвят да знаеш, че част от тапицерите отказват да работят с твой плат под предлог, че не му знаят качеството, и не дават гаранция за изработката, така че ще си ограничен вероятно до това което предлага съответният тапицер като дамаска
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
Във www.avtointerior.bg цените какви са?На саита има само снимки,но не и цени. 

- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Не съм им гледал целият ценоразпис но е доста по скъпо от това което съм написал по горе, все пак те работят доста качествено
Мога да те пратя при един тапицер на Козлодуй близо до ъгъла на Оборище и Сливница....за целия салон на седана ми ( 4 кори+седалките+възглавничките зад главата ) от изкуствена кожа ми взе 600 лева...
Ако те интересува пиши ми на ЛС че сега не ми се търси къде му е визитката, 5,30 сутринта е все пак
Ако те интересува пиши ми на ЛС че сега не ми се търси къде му е визитката, 5,30 сутринта е все пак

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
е автотапицер който се занимава САМО и ЕДИНСТВЕНО с тавани не се сещам да има
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
- blackrider
- младши ентусиаст
-
HA_PEMOHT написа:е автотапицер който се занимава САМО и ЕДИНСТВЕНО с тавани не се сещам да има
Има ,това е автотапицера за който ви писах по-горе! Описал съм и къде се намира.София ,жк.Хаджи Димитър. Незнам колко взима за таван.Отиваш там и питаш !!!! Знайте,че се записват часове при него 1-2 седмици предварително! работи много коректно.
пп.поне аз съм доволен ,правил съм си и 2-те коли там.

blackrider написа:HA_PEMOHT написа:е автотапицер който се занимава САМО и ЕДИНСТВЕНО с тавани не се сещам да има
Има ,това е автотапицера за който ви писах по-горе! Описал съм и къде се намира.София ,жк.Хаджи Димитър. Незнам колко взима за таван.Отиваш там и питаш !!!! Знайте,че се записват часове при него 1-2 седмици предварително! работи много коректно.
пп.поне аз съм доволен ,правил съм си и 2-те коли там.
Тва са тия Анжело ли са кви са. Доста са добри наистина салона си го правих при тях кожа с плат и ми излезна предни седалки и задната ~650 лв

Деба тия дърти кочини!
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
Ozir1S ,можеш ли да покажеш някоя снимка да видим как е станало?и аз искам да претапицирам но още не ссъм решил с какво .чудя се дали кожа дали смесено!
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ