Безплатна диагностика в BMW Варна?! БЛАГОДАРЯ!
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
Безплатна диагностика в BMW Варна?! БЛАГОДАРЯ!
Искам да поздравя работещите в BMW-сервиз Варна.
Вчера ходих на диагностика. Повече от час се опитваха да намерят проблем (които аз мислех че има).
Накрая се оказа че всичко е ОК.
А на всичко отгоре, не ми взеха нищо

Вчера ходих на диагностика. Повече от час се опитваха да намерят проблем (които аз мислех че има).
Накрая се оказа че всичко е ОК.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тва рядко се случва 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
До колкото знам във" Варна карс" диагностиката е към 35 лв., а и мисля че някои части са на по-ниска цена. Скоро си взех въздуховод за М броня " Е36" за 28 лв, и добавка :"ножа" за същата за 115 лв.
Re: Безплатна диагностика в BMW Варна?! БЛАГОДАРЯ!
zadraveite pi4ove az sam si fen na bmw ot okolo 10 go. ta v1prosa mi kam vas (za6toto si mislq 4e imate predstava ot kolite na BMW) e iskam da si zakupq BMW 320TDS touring .Mojete li da mi kajete kakvi problemi sazdava avtomobila i kakvi predimstva ima sa6to taka ako mojete mi kajete kak da go poddarjam kgato si go kupq
- LacitEgarot
- Потребител
-

zadraveite pi4ove az sam si fen na bmw ot okolo 10 go. ta v1prosa mi kam vas (za6toto si mislq 4e imate predstava ot kolite na BMW) e iskam da si zakupq BMW 320TDS touring .Mojete li da mi kajete kakvi problemi sazdava avtomobila i kakvi predimstva ima sa6to taka ako mojete mi kajete kak da go poddarjam kgato si go kupq
ghfghvfd fghu. dsxcfdf
erhhjrueiwnch jdj znxmcn[/quote]
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Извинявам се, че ползвам темата
Някой знае ли какво включва т. наречената пълна диагностика в оторизираните сервизи на БМВ - М кар, Камор и т.н. ?
Аз ли трябва да им кажа : провери ми това, това, това и това или да разчитам на човека да не пропусне някоя система в автомобила ?
Предполагам във фактурата е описано какво точно е проверено, да не стане така, че ако поискам да проверят нещо допълнително да ми искат още пари
Моля някой, който е минал да напише по-подробно какво се проверява ! БЛАГОДАРЯ предварително

Някой знае ли какво включва т. наречената пълна диагностика в оторизираните сервизи на БМВ - М кар, Камор и т.н. ?
Аз ли трябва да им кажа : провери ми това, това, това и това или да разчитам на човека да не пропусне някоя система в автомобила ?
Предполагам във фактурата е описано какво точно е проверено, да не стане така, че ако поискам да проверят нещо допълнително да ми искат още пари

stay tuned

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Veson написа:Извинявам се, че ползвам темата![]()
Предполагам във фактурата е описано какво точно е проверено, да не стане така, че ако поискам да проверят нещо допълнително да ми искат още париМоля някой, който е минал да напише по-подробно какво се проверява ! БЛАГОДАРЯ предварително
за камор мога да ти кажа че включва 1 голям курец. Ако искаш да ти проверят всичко предполагам че трябва да им кажеш изрично, тва тва тва и тва, и да не забравиш нещо.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ако не кажеш какво точно да ти проверяват, нищо конкретно няма да ти кажат
Като отидеш, искай пълна диагностика на автомобила (не само да ти я включат да видят какво има в компота) и задължително с план за ремонт.Да си пише, разбит носач-подмяна....не работещ дебитомер-подмяна...(на място на многоточието, цена), като се работи в един истински сервиз.В противен случай ще има..ама то май и биелетките бяха за смяна, ама то и едни грешки имаше...
Не се притеснявай, като цена не е скъпо

Като отидеш, искай пълна диагностика на автомобила (не само да ти я включат да видят какво има в компота) и задължително с план за ремонт.Да си пише, разбит носач-подмяна....не работещ дебитомер-подмяна...(на място на многоточието, цена), като се работи в един истински сервиз.В противен случай ще има..ама то май и биелетките бяха за смяна, ама то и едни грешки имаше...
Не се притеснявай, като цена не е скъпо

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз мойта я бях оставил преди 2 седмици във Варна карс за смяна на масла и консумативи и заедно с това поисках да ми направят инспекция.
Направиха ми Инспекция 2,което включва комп.диагностика,тест на амортисьори,акумулатор,проверка на хидр. и спирачна течност,накладки и др.
Доколко добре са я инспектирали незнам,ама ми казаха,че всичко е ОК.
Дадоха ми естествено и разпечатка.
А аз после им дадох около 60лв с ДДС за това удоволствие
Направиха ми Инспекция 2,което включва комп.диагностика,тест на амортисьори,акумулатор,проверка на хидр. и спирачна течност,накладки и др.
Доколко добре са я инспектирали незнам,ама ми казаха,че всичко е ОК.
Дадоха ми естествено и разпечатка.
А аз после им дадох около 60лв с ДДС за това удоволствие

- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Здравейте колеги. Възнамерявам да си купя една Е90 320Д или Е87 120Д
Та ме интересува къде правят най-качествена пълна диагностика и колко парички може да ми излезе г/д ?
Искам да направя нещо такова както колегата обясни:
Та ме интересува къде правят най-качествена пълна диагностика и колко парички може да ми излезе г/д ?
Искам да направя нещо такова както колегата обясни:
Ако не кажеш какво точно да ти проверяват, нищо конкретно няма да ти кажат Wink
Не се притеснявай, като цена не е скъпо Wink
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Няма да е лошо следващият път да четеш правилата и да не ъп-ваш теми, които са на 1 година... ами да си пускаш нова... или да използваш търсачката и да потърсиш теми, с които да си отговориш на въпросите... особено за диагностика.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ