Адски добър автосервиз...

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Адски добър автосервиз...

Мнение от Kashalota » 08 Апр 2009, 2:31

След много лутане и мислене къде да потдържам другите семейни "возила",да ги наречем, освен единствения автомобил в семейството(Е30-ката,която се прави по едни други места от едни други хора :twisted: ) и от разговор на разговор се оказа,че едим мой много близък приятел е отворил сервиз и ми каза да го имам предвид...След около 1 седмица изтропа за пореден път пресветия мерцедес на баща ми и "честта" да го сервизирам се падна на мен...оказа се проблем с рейката...отивам аз и казвам на моя приятел ,че искам да го погледнат...така го погледнаха,че след само 6 часа рейката беше свалена,рециклирана и качена на място,беше ми сменено маслото в диференциала,свалени и промити всички маркучи на хидравликата и автомобила беше измит и ме чакаше...като ми се обади моят приятел и си помислих,че се базика...сервиза разполага с абсолютно всички необходими инструменти от механичен и електронен тип,тестери за диагностика на всички марки автомобили,работят с по-голямата част от известните магазини за авточасти,изключително коректни са,а механиците са изключително рядко срещан тип...а за малко да забравя най-важното:Те всички са като нас-Болни до болка за БМВ...Собстеника и мой близък приятел също пише в форума-става дума за РАШО АУТО...показах сервиза и на още няколко мой приятели и отзивите бяха по-ласкави и от моите...Едва ли са повече от пръстите на едната ми ръка хората за които се сещам да работят по този начин,така че ако ви се наложи пробвайте и няма да съжалявате,а ако модераторите сметнат поста ми за реклама,не го махайте,аз лично ще си я платя...просто наистина съм одивен,че в България,еле па у София има така работещи и толкова коректни хора в тази област...

Потребител
Аватар

Мнение от randevue » 08 Апр 2009, 2:59

ми дай точни координати на сервиза да го пробвам и аз щом толкова го хвалиш

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Апр 2009, 3:05

Ех, Иване... не стига, че секцията сбърка, ами и реклама изтресе ;)
Местя в "Сервизно обслужване"

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар

Мнение от Kashalota » 08 Апр 2009, 11:35

!!Asen_X написа:Ех, Иване... не стига, че секцията сбърка, ами и реклама изтресе ;)
Местя в "Сервизно обслужване"

:uups: :uups: :uups:
иначе 0878584342/0988727380-Рашо се казва момчето,сервиза е под нов Български университет...иначе Асенка кажи на кого да дам парички и да я пускам за реклама...няма проблеми...
Последна промяна Kashalota на 08 Апр 2009, 17:30, променена общо 1 път
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 08 Апр 2009, 12:06

Такаааа да взема и аз да напиша няколко думи за въпросния сервиз. Рашо е и мой приятел и аз също отидох за първи път в сервиза само за да го пробвам защото ми беше писнало от некадърни и бавни майстори и реших да пробвам нещо ново. Както е написал и Иван и моето удивление беше пълно когато му закарах колата за смяна на цялото окачване, смяна радиатор, биалетки, спирачна течност и някой дребни, но пипкави работи и след като му оставих колата в 9 часа към 3 ми звънна да ме пита дали няма да ходя да си я взимам :shock: Отидох чесно казано с недоверие и с мисълта, че ще са претупали нещо, но останах очарован от свършената работа, момчетата бяха свършили всичко перфектно, колата беше на подемника и още с влизането ми започнаха да ми обясняват много компетентно какво и как са направили. След този случай аз лично ще започна да потдържам и моите коли и тези на семейството ми там, също така горещо ще препоръчвам този сервиз на всичките си приятели защото знам че никой няма да остане недоволен а напротив, в тази държава намирането на такъв сервиз с такива майстори си е цяла находка.

П.С. Адреса на сервиза е София, ул. Народно Хоро 40 (сервиза се пада срещу номер 40 и има табела "денонощен платен паркинг")

П.П.С. Освен всичко останало момчетата са луди на тема БМВ и договорихме отстъпки за всички потребители на форума като за целта е нужно само да потърсите Рашо и да му кажете че сте потребители тук или че аз или Кашалота ви пращаме.
Последна промяна I.Voykov на 10 Апр 2009, 9:35, променена общо 2 пъти
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Апр 2009, 15:40

Можем само да се надяваме, че подобно обслужване няма да е само за приятелите (щото и двамата написали са такива на шефа), ами за всеки обикновен.... водач на МПС :D , отишъл там... :)

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар

Мнение от Kashalota » 08 Апр 2009, 15:44

Mollov написа:Можем само да се надяваме...

може да си сигурен...аз гарантирам за всяка една дума...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 08 Апр 2009, 18:43

Айде и аз да се включа с добрите думи за Сервиза.
С Рашо се оказа, че сме съученици, но не се бяхме виждали от доста годинки. Намерихме се чрез едно от майсторчетата Радой, който много си разбира от работата само където е сбъркал марката малко (ама му е простено, щото скоро ше си вземе правилната) ;)
Та по същество, момчетата много си разбират от работата, супер коректно отношение, винаги ще помогнат за каквато и да било беда по вашата кола. Също така дават доста добри цени за нови и втора употреба авточасти.
Ебаси и аз го ударих на реклама малко, ама не мога да си кривя душата. 8)
Айде успех ви пожелавам момчета, заслужавате го 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 09 Апр 2009, 19:45

Много е коректен колегата и сервиза е на мн добро ниво, и аз мога да потвърдя ;) :arrow:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Апр 2009, 20:45

blacksapphire написа:Много е коректен колегата и сервиза е на мн добро ниво, и аз мога да потвърдя ;) :arrow:

+1 :D
С Рашо сме приятели от 100 години и аз също си карам колата там,евала за качественото обслужване!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 09 Апр 2009, 23:48

Колеги,много е хубаво,че сте намерили добър сервиз,но все пак
правилата са си правила и важат за всички.Темата определено си е
чиста реклама и като такава трябва да се заплати.
Надявам се,че в най-скоро време Иван ще се разбере с когото трябва.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар

Мнение от Kashalota » 09 Апр 2009, 23:56

bmwdriver написа:Колеги,много е хубаво,че сте намерили добър сервиз,но все пак
правилата са си правила и важат за всички.Темата определено си е
чиста реклама и като такава трябва да се заплати.
Надявам се,че в най-скоро време Иван ще се разбере с когото трябва.

Ицо,както казах по нагоре-кажете ми на кого да дам пари или след като ти пишеш,че категорично темата е такава ми щракни едно ЛС на кого да платя и готово...не е това важното,а искам хората да знаят,че има серзизи на които могат да разчитат...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Апр 2009, 9:40

bmwdriver написа:.....

Всъщност темата е за да се помогне на колегите които се лутат от сервиз на сервиз... нали уж това е целта на форума да си помагаме. Освен това Иван пита още като я пусна на кого да плати, но никой нищо не е казал... е той да се моли ли? Съвсем отделен пък е въпроса, че предстой подписване на договор между клуба и Рашо Ауто за ползване на отстъпки 20% от членовете на клуба и 10% от потребителите на форума от който следва да се постави рекламен банер и докато това стане невиждам с какво пречи тази тема, НО ако администрацията на клуба реши то както вече за 10-ти път се пише да каже на Иван колко и на кого да се плати.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Мнение от Karlo » 11 Апр 2009, 16:47

Така и така стана реклама, я кажете какво работят в този сервиз,
колко души са , с какво разполагат? :D

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 11 Апр 2009, 22:44

Прочети първото мнение 8)
Изображение