Специални благодарности на колегата... SKISA
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Специални благодарности на колегата... SKISA
...SKISA...
Преди 2-3 седмици благодарение на него се сдобих с 4 чисто новички Dunlop WinterSport 195/65/15 91T за скормната сума от 112лв/бр с намалението.
Днес един колега си взе пак 2 парчета с намаление, а чакаме доставка и на още 4
Разбрах, че му е станало "хоби" (
) и помага на всички.
Хубаво, е че има такива хора, които използват своите преференции за да помагат на другите.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ
П.С. Очаквай скоро термосчето
Преди 2-3 седмици благодарение на него се сдобих с 4 чисто новички Dunlop WinterSport 195/65/15 91T за скормната сума от 112лв/бр с намалението.
Днес един колега си взе пак 2 парчета с намаление, а чакаме доставка и на още 4

Разбрах, че му е станало "хоби" (

Хубаво, е че има такива хора, които използват своите преференции за да помагат на другите.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ

П.С. Очаквай скоро термосчето

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз ги взех по 128,определено имаш да черпиш колегата! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ja написа:SKISA е голем пич, ама нещо неще да пише у форума... кой го ядоса да си признава
нема такова нещо ,яворе. беше битка-явно нема да е са!!
ако наистина някой му трябва гума с отстъпка да драсне едно лс или на скайпа-нямам против да помогна стига да не стане по 10 на ден ,щото няма да смогна да пращам хората....
специално за модове 2% допълнителна отстъпка

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз ползвам отстъпки в Аутогруп 5. Ако някой е хвърлил око на гуми BF Goodrich, Michelin, Kormoran - да свирка. 

SKISA написа:ja написа:SKISA е голем пич, ама нещо неще да пише у форума... кой го ядоса да си признава
нема такова нещо ,яворе. беше битка-явно нема да е са!!
ако наистина някой му трябва гума с отстъпка да драсне едно лс или на скайпа-нямам против да помогна стига да не стане по 10 на ден ,щото няма да смогна да пращам хората....
специално за модове 2% допълнителна отстъпка
А добър ден

Аз гуми купих вече ама ше се обадя за друго

- SKISA
-
-
грешка,дай да сравниме цените . дай некой модел и размер и да видим колко излиза да не подвеждам хората,ма до са ,който е ходил се разправя ,че по-евтино нема. аз си купувам там гумите за камионите и харча по 20 бона на месец и са ми дали цени като за дилър на марките. смятах ,че излиза към 15-19% надолу.
другата ми идея беше да говоря с хората там-така и така им пращам само хора от форума да земем направо отстъпката за членове на клуба и с карта да се пазарува ,щото иначе секи ден въртя телефони и почва да става тегаво....
другата ми идея беше да говоря с хората там-така и така им пращам само хора от форума да земем направо отстъпката за членове на клуба и с карта да се пазарува ,щото иначе секи ден въртя телефони и почва да става тегаво....
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
май трябва да звънна на Викторчо,гледам е станал по активен напоследък из форума 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
SKISA написа:специално за модове 2% допълнителна отстъпка
Е ти направо ще работиш на загуба така

- SKISA
-
-
не позна,яворчо! тва е по-добрият клонинг на викторчо...
!
аз не го правя за пари,бе моллов ,а за слава ....!
питанията на лс се обработват ....

аз не го правя за пари,бе моллов ,а за слава ....!

питанията на лс се обработват ....

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Може ли и аз да използвам темата....
Преди време занимавах СКИСА и аз с въпроси за гуми и джанти, по-скоро технически, но той не пропусна да ми каже, че ако имам нужда от гуми, и нямам откъде да взема и т.н. той е насреща ! ЕВАЛА за което!!!!
Един от малкото е тук, който не прави разлика между потребителите, нито на основа брой мнения, нито на пол, нито....
С една дума искам да кажа ЕВАЛА скиоре!
Мерси, изказах сА
Преди време занимавах СКИСА и аз с въпроси за гуми и джанти, по-скоро технически, но той не пропусна да ми каже, че ако имам нужда от гуми, и нямам откъде да взема и т.н. той е насреща ! ЕВАЛА за което!!!!
Един от малкото е тук, който не прави разлика между потребителите, нито на основа брой мнения, нито на пол, нито....
С една дума искам да кажа ЕВАЛА скиоре!

Мерси, изказах сА

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
SKISA я да те питам гледам много те хвалят да се възползвам и аз па дано обуя и баницата тая зима БМВто е подсигурено ! Та ме интересуват GoodYear Ultra Grip никаква друга гума ! Някви 13ки дали ще имат или само 14ки ? 

I'm slowly drifting

- SKISA
-
-
DirtySouth написа:SKISA я да те питам гледам много те хвалят да се възползвам и аз па дано обуя и баницата тая зима БМВто е подсигурено ! Та ме интересуват GoodYear Ultra Grip никаква друга гума ! Някви 13ки дали ще имат или само 14ки ?
глей са ...или ский са!

а ако на некой му требва -имам 2 13ки чисто нови ,ма стари като производство -мишелинки мисля че са 155/55/13 или нещо такова. всесезонни -били са резервна у багажника. не ги продавам подарявам ги..

- SKISA
-
-
понеже става голям наплива/няма да откажа на никой ,но трудно вече успявам да се обаждам/ имам предложение да се договоря с хората от примекс да ни дават отстъпката срещу карта и да ползвате отстъпката. пуснал съм лс на хора от управата на клуба и чакам да ми кажат какво ще направим и действаме. ако ли не ще продължим така ,ма....
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ