Bosch Dizel център в Дружба, НЕМОГАТ да диагностицират Е34!!
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Bosch Dizel център в Дружба, НЕМОГАТ да диагностицират Е34!!
Здравейте колеги,
пускам тоя пост за да не си губи времето никой притежател на Е34 дизел, като мен 2 дена! Случеят е следния:
Ставам рано сутринта след бурни размисли и си викам - дай да карам на диагностика на двигател колата, че ми дойде харченето мноо тоя път ... 18,5 литра дизел/100км.
Въртя тук, там по познати - упътиха ме към сервиза за дизели на Бош (Бош Дизел Център - му се вика!).
Паля колата отивам и приемчика ми казва, че днес няма да има възможност, но за следващия ден в 11.00ч. е свободно и съм аз! Попитаме каква е колата и какъв ми е проблема, и ми записа часа. Дотук добре ... отивам на другия ден в 10.45ч. и въпросният приемчик ми казва учтиво, да поизчакам малко, защото предишния "пациент" позакъснял ... викам си майната му, ще изчакам и му дадох ключовете от колата да я вкара вътре. След вкарването на колата в халето, ми казват ... моля отворете капака на колата и кажете какви са ви оплакванията. Отварям капака те я гледат и приемчика на който съм казал за какво я карам там и каква ми е колата ми съобщава, ми ние тука нямаме техника за вашия автомобил, можем да ви кажем основни неща но в детайли ... нищо, отидете си в Дарукар, там имат със сигурност такъв стенд и необходимото оборудване
След което, тихомълком докато роптаех се изниза въпросният приемчик и така ми приключи одисеята в Bosch Diesel Center ... два загубени дена в лично време и нерви за НИЩО !!!
пускам тоя пост за да не си губи времето никой притежател на Е34 дизел, като мен 2 дена! Случеят е следния:
Ставам рано сутринта след бурни размисли и си викам - дай да карам на диагностика на двигател колата, че ми дойде харченето мноо тоя път ... 18,5 литра дизел/100км.

Въртя тук, там по познати - упътиха ме към сервиза за дизели на Бош (Бош Дизел Център - му се вика!).
Паля колата отивам и приемчика ми казва, че днес няма да има възможност, но за следващия ден в 11.00ч. е свободно и съм аз! Попитаме каква е колата и какъв ми е проблема, и ми записа часа. Дотук добре ... отивам на другия ден в 10.45ч. и въпросният приемчик ми казва учтиво, да поизчакам малко, защото предишния "пациент" позакъснял ... викам си майната му, ще изчакам и му дадох ключовете от колата да я вкара вътре. След вкарването на колата в халето, ми казват ... моля отворете капака на колата и кажете какви са ви оплакванията. Отварям капака те я гледат и приемчика на който съм казал за какво я карам там и каква ми е колата ми съобщава, ми ние тука нямаме техника за вашия автомобил, можем да ви кажем основни неща но в детайли ... нищо, отидете си в Дарукар, там имат със сигурност такъв стенд и необходимото оборудване

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Bosch Dizel център в Дружба, НЕМОГАТ да диагностицират Е
E34PSH написа:Здравейте колеги,
Ставам рано сутринта след бурни размисли и си викам - дай да карам на диагностика на двигател колата, че ми дойде харченето мноо тоя път ... 18,5 литра дизел/100км.![]()
Паля колата отивам и приемчика ми казва, че днес няма да има възможност, но за следващия ден в 11.00ч. е свободно и съм аз! Попитаме каква е колата и какъв ми е проблема, и ми записа часа. Дотук добре ... отивам на другия ден в 10.45ч. и въпросният приемчик ми казва учтиво, да поизчакам малко, защото предишния "пациент" позакъснял ... викам си майната му, ще изчакам и му дадох ключовете от колата да я вкара вътре. След вкарването на колата в халето, ми казват ... моля отворете капака на колата и кажете какви са ви оплакванията. Отварям капака те я гледат и приемчика на който съм казал за какво я карам там и каква ми е колата ми съобщава, ми ние тука нямаме техника за вашия автомобил, можем да ви кажем основни неща но в детайли ... нищо, отидете си в Дарукар, там имат със сигурност такъв стенд и необходимото оборудване![]()
След което, тихомълком докато роптаех се изниза въпросният приемчик и така ми приключи одисеята в Bosch Diesel Center ... два загубени дена в лично време и нерви за НИЩО !!!
Колега, погледни темите в подписа ми,направи нещата описани там и не ти трябва никаква диагностика-аз почнах от 16литра,сега съм на 11.8 ,днес ходих на ски на Алеко и си засякох разхода отиване и връщане-7.8

2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ