Помощ! Геометрия и реглаж на преден/заден мост.

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ! Геометрия и реглаж на преден/заден мост.

Мнение от Pushy » 05 Яну 2008, 21:06

Здравейте, колеги!
Имам една молба към вас, моля ви, ако някой знае къде има отворен сервиз утре неделя 6ти да работи надвечер (става въпрос за стенд за геометрия и реглаж на преден и заден мост) нека да пише!
Трябва ми спешно, адски много ще съм ви задължен.
За предпочитане е (но не е задължително) да е в западните квартали на София. Конкретно искам да питам за Гуми Център Диана в Люлин, разбрах, че работят в неделя. Трябва ли да се записва предварително час, или мога да отида направо?!

Благодаря ви предварително!

Поздрави!

П.С. Модераторите ако сметнат че темата не е за тук, нека да я преместят където трябва.
Off on your way
Hit the open road
There is magic at your fingers
For the spirit ever lingers
Undemanding contact
In your happy solitude

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Яну 2008, 23:25

В Дружба сервиз Мобил1, работи и в Неделя. Ся Да седна ти го обесна трудно, ама ше пробвам. Та ако караш от кауфланд, към Дару Кар, има едно светофарче на Т-образно кръстовище, пада се преди Лукойла, въртиш на светофара в Дясно и караш към едни 500-600м и отляво ще го видиш сервиза. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Pushy » 06 Яну 2008, 7:40

Сони, благодаря ти много че се отзова, аз мисля да опитам първо в Дианата в Люлин и ако там не става ще го пробвам и този сервиз който ти предлагаш.
На другия колега искам да обърна внимание, че съм писал че не е задължително да е в западните квартали, просто би ми било по-удобно като се има предвид че днес е неделя все пак, и следобед всички софиянци почват да се прибират от родните си места.

Проблемът вече е решен, благодаря на Сони още веднъж, че се отзова светкавично!

Моля модераторите да изтрият темата.
Off on your way
Hit the open road
There is magic at your fingers
For the spirit ever lingers
Undemanding contact
In your happy solitude

Назад към Сервизно обслужване на БМВ