ВНИМАВАЙТЕ С СЕРВИЗ ХЕЕД91

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ВНИМАВАЙТЕ С СЕРВИЗ ХЕЕД91

Мнение от maniakabg » 05 Авг 2007, 12:58

правих си тампоните на моста отзад айде 180лв за работа ги прежалих и тампони 56 както идее отивам аз с 250лв и ми викат сметката ви е не 236 а 266 и викам е как стана това и те ми показват разпечатка2лв за болтове 1лв за шайби и 1.5 загайки ок това добре но сложили и 12лв за спирачна течност 300мл. и 10лв за спрей против ръжда 500мл. странно ми е за 5 болта 1 спрей да са испръскали ама нерзбирам може се пак пазете се и си носете повече пари щото както си мислите че е ч цена при тях винаги е повече поне с 20-40лв и предишната кола пак така е остава успокоението че работат бързо поне но за сметка на парите та имаите колеги 1 наум !!!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Авг 2007, 13:29

Ами изчакай ден-два да се върне Христо Петров - собственика и иди при него. Аз съм останал с впечатлението, че е доста разбран. Все си мисля, че поне ще те изслуша. А за тоя спрей не знам от къде са ти го измислили. Аз постоянно там си правя колата и как веднъж не са ми писли това. Или ти поискаха парите на ръка? Ако е така, верно си си виновен, да беше казал: н.п., но го впишете във фактурата!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: ВНИМАВАЙТЕ С СЕРВИЗ ХЕЕД91

Мнение от stambo_81dg » 05 Авг 2007, 13:32

maniakabg написа:правих си тампоните на моста отзад айде 180лв за работа ги прежалих и тампони 56 както идее отивам аз с 250лв и ми викат сметката ви е не 236 а 266 и викам е как стана това и те ми показват разпечатка2лв за болтове 1лв за шайби и 1.5 загайки ок това добре но сложили и 12лв за спирачна течност 300мл. и 10лв за спрей против ръжда 500мл. странно ми е за 5 болта 1 спрей да са испръскали ама нерзбирам може се пак пазете се и си носете повече пари щото както си мислите че е ч цена при тях винаги е повече поне с 20-40лв и предишната кола пак така е остава успокоението че работат бързо поне но за сметка на парите та имаите колеги 1 наум !!!

аз затва си правя колата сам и съм много доволен :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 05 Авг 2007, 21:32

TheBoss написа:Ами изчакай ден-два да се върне Христо Петров - собственика и иди при него. Аз съм останал с впечатлението, че е доста разбран. Все си мисля, че поне ще те изслуша. А за тоя спрей не знам от къде са ти го измислили. Аз постоянно там си правя колата и как веднъж не са ми писли това. Или ти поискаха парите на ръка? Ако е така, верно си си виновен, да беше казал: н.п., но го впишете във фактурата!

Пишеше го в фактурата аз така пари недавам ама за няколко гаики и 2 болта 500мл. спрей си е обирджииска работа и 12лв за 300мл спирачна течност абе не останах доволен много а и не ми върнаха старите части което е задалжително навсякаде ама аз сам си виновен че пратих 1 приятел да земе колата че бях на работа :( абе МОШЕННИЦИ !!!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 06 Авг 2007, 10:16

Пак ти казвам, собственикът го нямаше тия дни, но мисля, че трябва тази седмица да се върне. Отиди при него и говори, нека ти обясни къде са изпръскали толкова спрей. Или, ако не са да ти дадат останалото. Христо е свестен и със сигурност ще вземе нещата присърце.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 06 Авг 2007, 12:15

тва е тъпанарщина да ти пишат и спрей - това си е техен проблем как ще развиват гайки и болтове :idea: що не ти писаха и паста за миене на ръце или ръкавици? аз ако бех нямаше да им плащам :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 06 Авг 2007, 12:31

Stanchev написа:тва е тъпанарщина да ти пишат и спрей - това си е техен проблем как ще развиват гайки и болтове :idea: що не ти писаха и паста за миене на ръце или ръкавици? аз ако бех нямаше да им плащам :idea:
Е по добре да му вземат за спрей отколкото за лепенки за пръсти дето са удряли с чука щот не са ползвали спрея :mhihi: :mhihi:
Последна промяна slavianko на 06 Авг 2007, 16:06, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Авг 2007, 12:43

ииии ма те за без пари работят в тоз сервиз бря :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 10 Авг 2007, 10:49

Какво се оплакваш-нали поне пари за инструментите не са ти поискали. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BMW F82 M4
Мечтае да кара: Засега нищо

a

Мнение от emmko » 13 Дек 2007, 23:59

Абе той шефа на фирмата наистина е свестен,незнам що така са постъпили!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 14 Дек 2007, 9:56

Няма да се учудя ако вече в сервизите искат пари и за парцалите, дето си бършат ръцете в тях а и за сапуна, дето използват да си измият ръцете. Нали все пак са се изцапали, като са работили по колата Ви! Абе огладня народа яко и започна да става все по-изобретателен. Преди време ми смениха маслото в една масларница и ми взеха 10 лв. за смяната (а маслото си го купих от тях) + 10 лв за 20 гр. спирачна течност, че са ми доляли. След една седмица случайно видях, че маслото са ми го продали по-скъпо с 3 лв. на литър... Не ми е за тези 10-20 лв., ама ме е яд като ме правят на маймуна!!!

И това бяха някакви познати мои.... пълни нещастници... Кракът ми няма да стъпи вече там...

Айде със здраве на всички!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Disco 300Tdi

Мнение от 6inline » 14 Дек 2007, 11:56

че то Камор е евтиния в сравнение :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 14 Дек 2007, 14:26

Ми то от лятото досега бая вода е изтекла, но аз останах моного доволен от това, дето ми правиха по колата. И шефът им цял ден обикаляше наоколо, даже като се закучи работата, взе да помага. И понеже наистина някои неща се скофтиха, се наложи да бачкат след работно време (и то в събота) само и само да направят всичко, защото той обеща, че ще стане до края на деня. Освен това ме остави да се мотая в халето и наблюдавах цялата операция от близо (светех непрекъснато :mhihi: ) + отстъпки + никакви пари не са ми взимали за спрейове, нови гайки и т.н. Да не говорим, че всички бяха изключително любезни. Знам ли, може да са зачестили оплакванията и дъ биг бос да ги е строил всички в две редици... :roll:
It's not who You are, it's who You know...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 17 Дек 2007, 10:17

Аз също съм много доволен от сервиза и винаги го препоръчвам. Лошото е че по стар български обичай като го няма шефа и си ебава мамата. Задължително се свържи с Христо за да знае какво се случва.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ