какво 6те кажете за сервиза на али

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

какво 6те кажете за сервиза на али

Мнение от power » 14 Дек 2007, 23:09

според вас,колеги тои добурли е.изоб6то кажете всяко едно ва6е мнение за него ,и при кого ходите и кои наи много разбира от бмвта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Re: какво 6те кажете за сервиза на али

Мнение от SaSo » 14 Дек 2007, 23:22

power написа:според вас,колеги тои добурли е.изоб6то кажете всяко едно ва6е мнение за него ,и при кого ходите и кои наи много разбира от бмвта.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
ей тука отиди ще останеш меко казано доволен....!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

otnosno g-n nikolai danovski

Мнение от power » 14 Дек 2007, 23:35

g-n nikolai danovski e svesten 4ovek.az edin put hodih bez da znam 4e serviza mu e do edin drug deto pravqt gazovi ,a a az tamun si opravqh gazovata tam ,i se zagovorih s nego mnogo pe4en 4ovek.o6te ne sum hodil da mi pravi kolata ,no v nai skoro vreme 6te uida,vse nqmam vreme.az vse si go pitam za diferenciali ,no mnogo mi e interesna tazi tenma s difovete i samo go pitam,da me izvini ako sum mu dosajdal , no v kruvta mi e tova da se interesuvam.pojelavam mu na g-n nikolai danovsi mnogo klienti i da e vse taka otziv4iv i svesten.evala kolio.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 15 Дек 2007, 10:57

Имаше една тема за сервиза на Али дето бях писъл в нея но нещо е "изчезнала". Та накратко ще кажа, че съм посещавал тоя прословут Али и останах изненадан от непрофесионализма с който се работи там. А преди това бях попадал да доста препоръки за него. Накратко: изобщо не можа да се справи с проблема на колата ми (в последствие се оказа типичен за модела шум от ВАНОС-а), като за да обясни неуспеха си разви някаква много измислена теория за липса на мазане в главата !!?? Освен това като си взех колата установих, че липсваха скрепителни елементи. Най-фрапантното беше, че един от липсващите такива беше глуха гайка от капака на клапаните, като колата смучеше въздух от там и си загуби оборотите на празен ход. Нещо което на него явно не му беше направило впечатление. Единствено признавам, че постъпи доблестно, като не ми взе пари за труд след като само допълнително ми повреди колата. И естествено не го препоръчвам!
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ