Автостъкла!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Автостъкла!

Мнение от Space » 03 Дек 2007, 20:07

Здравейте колеги, търсих но не видях тема за автостъклата, а за съжаление сега имам такъв проблем. Знате ли къде да си сменя предното стъкло, защото е счупено. Четох по другите автофоруми, че не всички са доволни от Кобра. Имало и някакви Мустанг, но за тях няма много инфо. Ако можете да ми помогнете с координати, мнения, препоръки и цени ще съм ви много благодарен. Става въпрос за Е36 купе - предния прозорец. Има ли нещо за което трябва да гледам като го сменят и могат ли да ми прехвърлят стикерите на гражданската, прегледа и винетката? :roll: Мерси предварително....
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Дек 2007, 20:37

Фирма не мога (не смея) да ти препоръчам

Челното стъкло трябва задължително да е трипластово, а не закалено (секюрит)

Стикерите по стъклото обикновено се режат с флекса, и в багажника иначе няма отлепване :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 03 Дек 2007, 20:47

Кобра се намират в Сухата река,като тръгнеш от Герена по Тодорини кукли към Левски след моста на реката(улица Витиня)свиваш надясно в първата пряка(ул.Бесарабия) и след 20 метра напред ще видиш един трафопост,те са точно срещу него(твое дясно)
ето ти и карта за да се ориентираш :arrow:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=17f52ee1e ... 1_17.y=187

дано съм ти бил полезен ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 04 Дек 2007, 14:02

Малок развитие по темата... Оставих колата днеска сутринта в Кобра срещу Арена - Люлин и ми казаха към 5ч. да хода да си я взема, та ще видим какво са направили. Цената е към 150 лева ... :roll:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 04 Дек 2007, 21:03

Спейс, разкажи какво стана с джама. Моя е спукан отвън вляво където са стикерите, пробвах да го лепя , но не открих хората със "шприцовете" и се отказах. После проверих на две места и за седана предното ми го оферираха на 150-160 лв. Вчера пуснах запитване онлайн в Кобра, сутринта една кака ме събуди и направо тръгна да ми го слага(джама) :mhihi: , а аз само питах за цена, каза ми за зелено с лента отгоре 97лв без ДДС, което направо е без пари спрямо другите, та чак съмнително....
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 05 Дек 2007, 6:59

Казвам, казвам ;)
Та като теглим чертата... 147 лева! Това е малко по-евтиния вариант. Не знам дали няма разлика със седана, но не виждам защо трябва да е по-евтино. Имаше 2 опции. Едната е китайско стъкло(147 кинта), другата беше за европейско (каквото и да означава това) и цената беше към 170 и няколко лева. Това са крайни цени без ддс. В смисъл такъв, че ако взимаш и си частно лице плащап толкова, ако искаш бележка, или фактура 20% от горе. Аз питах лелята там, която беше много симпатична и вежлива между другото, дали има смисъл да си слагам това "европейското" шот не съм за 20 лева и тя каза, че нямало никъв смисъл. Разликата била в тонирането, демек това китайсокто било малко по-светло от другото, иначе пак си е с лента отгоре. Закарах колата в 10ч. и те ми се обадиха в 3ч, че е готова колата. Попринцип съм чувал, че трябва да отидеш до малко преди 9ч, защото били много натоварени, но явно вчера ударих кьоравото и не са имали много работа, че първо се бях засилил към тая Кобра на Симеон, но тя не работеше. А и по-хубаво, защото по другите форуми четох, че недоволните от там са повече :mhihi: Интересното е, че има доживотна гаранция на монтажа .... Ако испускам нещо питайте :)
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 05 Дек 2007, 17:25

Днес прекарах цял ден в колата, защото висях на магистралата (бахти задръстването) и смея да кажа, че горе долу се е получила работата :confused:
_!_

Назад към Сервизно обслужване на БМВ