Препоръчайте сервиз за електрониката - ABS, централно,...
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Препоръчайте сервиз за електрониката - ABS, централно,...
Моля да ме насочите към добър сервиз за да ми видят колата - отказа ми ABS-a, свети лампата на таблото, отказа ми и централното. Чистачките работят само на най-бърза степен и спират на място щом ги изключиш.
Колата е E36 318i, а идеята е сервиза да е по-близо до Дружба, че колегата Sachs ми е далечко в Люлин да кажем. Дарукар не е вариант.
Колата е E36 318i, а идеята е сервиза да е по-близо до Дружба, че колегата Sachs ми е далечко в Люлин да кажем. Дарукар не е вариант.
BMW only!
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Между другото само да кажа - звънях на него, както и на други хора - всеки твърди, че е много нативарен и скоро нямало да може
Ако някой има идея къде могат да ме приемат (пак казвам не ща някакви брутални сервизи от рода на Дару и Камор), ще го почерпя и него. Иначе другата седмица очаквам включване от един колега, дано се доредя в неговия сервиз.
п.с. Кви са тия ремонти, тия хора по цял ден колите ли си чупят?!?

Ако някой има идея къде могат да ме приемат (пак казвам не ща някакви брутални сервизи от рода на Дару и Камор), ще го почерпя и него. Иначе другата седмица очаквам включване от един колега, дано се доредя в неговия сервиз.
п.с. Кви са тия ремонти, тия хора по цял ден колите ли си чупят?!?

BMW only!
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ