Имам един проблем помогнете
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Имам един проблем помогнете
Заключих колата без акумулатор и сега не иска да се отключи. Какво да направя? благодаря предварително.
Сега видях, че колата ти е 88-а година, а в забележката пише, че за коли произведени преди 1990 тази процедура е валидна и за шофьорската врата
Имай предвид, че в случая ключаря нама работа по ключалката защото ключа и патрона са си в ред, просто механизма е блокиран от системата против кражба.
Ако си забелязал когато заключиш колата от вън с ключа, след това нито бутоните, нито дръжките от вътре действат
Пробвай и пиши каква си я свършил

Имай предвид, че в случая ключаря нама работа по ключалката защото ключа и патрона са си в ред, просто механизма е блокиран от системата против кражба.
Ако си забелязал когато заключиш колата от вън с ключа, след това нито бутоните, нито дръжките от вътре действат

Пробвай и пиши каква си я свършил

то проблемът ми е комбиниран и верижен, започна се от алармата, правеше каквото си иска и я изключих, но тогава се побърка централното започна да си заключва и отключва само от там някакво късо и останах без стартер, тогава махнах клемите и заключих докато намеря някой да ми помогне и сега изненада
утре ще пробвам, че вече ще изглеждам доста подозрително в тъмното
мерси
утре ще пробвам, че вече ще изглеждам доста подозрително в тъмното
мерси

tsb_bg написа:sonny написа:... другия вариант е отваряш си багажника и от ляво зад мокетите има една букса с два дебели кабела, червен на бели ивици и кафяв, слагаш с друг акумулатор + и - и отваряш безпроблемно откъдето искаш
Къде точно е буксата![]()
Под кората на калника или по пода на багажника
Мокетената кора отвътрешната страна на левия калник, нея я махаш и там някде виси, утре ако се сетя, ще я снимам

пробвах и на двете врати на дясната отключих но не се отваряше, може да е от друг проблем, нямах време да свалям кората, отвътре я отворих без проблем, пак без акумулатор. а момчето отвори шофьорската само дръпна палчето.
сега ме е страх да заключа пак
и си вкарах номера на ключаря на бързо набиране.
сега ме е страх да заключа пак

- dzveradzvera
- Потребител
-
- Кара: e60 530ix
- Мечтае да кара: m5
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ