сервиз Аутореспект,шашмърлъци
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: сервиз Аутореспект,шашмърлъци
Аз някъде имах снимки на е46 330 бензин, обърнато там. Не можете да си представите за какъв ад става въпрос...

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Бре още ли я обръщат тая е46-ца .Аз като ходих да се правя на търговец там бяха я започнали.Тежко му на собственика.
Евала на колегата оказъл съдеиствие в Тунинга,но продължава да пуска теми в тьрговския раздел там.
Ако продължава така ще има самозапалил се галант.Просто някои няма да издьржи или ще му набият кирки в капака.
Евала на колегата оказъл съдеиствие в Тунинга,но продължава да пуска теми в тьрговския раздел там.
Ако продължава така ще има самозапалил се галант.Просто някои няма да издьржи или ще му набият кирки в капака.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Само да кажа, че "Сервиза" е с ново име - Луксор, та да не се подлъгват хората, същото ла*но е 
Гледам се е рекламирал по другите форуми с новото име, някой с регистрация по тези форуми да остави един линк към нашата тема. Обявяваме му война на мишока
Гледам се е рекламирал по другите форуми с новото име, някой с регистрация по тези форуми да остави един линк към нашата тема. Обявяваме му война на мишока
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
А пиши и тука ,и без туи никои него е еня ,поне да има тупурдия
http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... e__st__100
http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... e__st__100
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Навсякъде из форумите са изревали от тия.....
непрекъснато чета колко народ били изгоряли или били ужилили...
непрекъснато чета колко народ били изгоряли или били ужилили...Si non confectus, non reficiat.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
http://www.karieri.bg/forum/rabota/drug ... t_respekt/
Я пък тук кво има
Я пък тук кво има
- IveTooO MpoWeR
- Потребител
-
пиша от профила на съпругата ми ,но както и да е...
я да съживим легендата за сервиз луксор сега е сервиз турбо мастер (да им ...... м@йката)
наскоро и аз изгорях от тоя сифилистичен триперлив каиш Явор трябва да се мисли нещо
я да съживим легендата за сервиз луксор сега е сервиз турбо мастер (да им ...... м@йката)
наскоро и аз изгорях от тоя сифилистичен триперлив каиш Явор трябва да се мисли нещо
Бензин,а не кръв! Двигател,а не сърце! Машина,а не човек! = BMW Ентусиаст
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Е*аси тия били по големи мизерници отколкото аз мислех .
Миналата година за РД от офиса решават да ме "зарадват" с подарък - пастиране на колата с някъв ваучер.
ОК , много скиптично настроен съм към такава услуга за 60лв ама купили са го и да видим става ли .
Гледам сайта на тия и още тогава почнаха да ме съмняват - големи гуру-та в авто сервизирането били , всичко правят
Обаждам се и няколко пъти питам с какви пасти работите отговарят 3M, питам нали не работите с шлайф а си имате машина за пастиране ,
едва ли не се измяха на въпроса.
Отивам в уречения ден и час и изкача един "експарт" почва да мие колата , вади някви съмнителни бурканчета , и аз шок:
балък : кво е тва бе ?
гуру-то: ами пасти бе бате !
балък: какви пасти , нали с 3М работехте , от къде да знам ,че не ме сапунисваш ?
гуру-то: Е те са наливни и за тва са в тия бурканчета.
Айде преглътнах го това , след малко нашия вади някакаъв електро уред и почва да монтира некви гъби с помоща на неква майка.
балък: Абе нали машина имахте къв е тоя флекс ?
гуру-то: Е това е машината , споко тя си има регулиране на оборотите .
балък: ок , ама бачкаш на най бавната и така.
гуру-то: Е добре ама но работи само на 9-та (последната) явно колегите сутринта са бачкали и нещо се прецакала .
На предния капак имах някакви следи от нещо в вид на 2 квадрата и от много време ме дразнеше .
След малко гледам ония талант взел едно шише с вода и шкурка и върти като откачен , Оуууууууу кво прайш бе ?
Ми вика тва треа гу шкурна и тогава с пастата , изтръпнах викам стой са , звъня на един приятел дето е по в час с тая процедура ,
ония вика споко така е с финна водна се се третира после паста и ок не се плаши .
Следващите 2 часа седех като на заъболекарски стол . Ефекта беше чиста нула , само загубих време и се наложи да чистя всички фуги лайсни и тн от останки от останала паста ,
както и интерирно чистене щото нашия човек си бачка на отворени стъкла и целия прахоляк влиза вътре .
Миналата година за РД от офиса решават да ме "зарадват" с подарък - пастиране на колата с някъв ваучер.
ОК , много скиптично настроен съм към такава услуга за 60лв ама купили са го и да видим става ли .
Гледам сайта на тия и още тогава почнаха да ме съмняват - големи гуру-та в авто сервизирането били , всичко правят
Обаждам се и няколко пъти питам с какви пасти работите отговарят 3M, питам нали не работите с шлайф а си имате машина за пастиране ,
едва ли не се измяха на въпроса.
Отивам в уречения ден и час и изкача един "експарт" почва да мие колата , вади някви съмнителни бурканчета , и аз шок:
балък : кво е тва бе ?
гуру-то: ами пасти бе бате !
балък: какви пасти , нали с 3М работехте , от къде да знам ,че не ме сапунисваш ?
гуру-то: Е те са наливни и за тва са в тия бурканчета.
Айде преглътнах го това , след малко нашия вади някакаъв електро уред и почва да монтира некви гъби с помоща на неква майка.
балък: Абе нали машина имахте къв е тоя флекс ?
гуру-то: Е това е машината , споко тя си има регулиране на оборотите .
балък: ок , ама бачкаш на най бавната и така.
гуру-то: Е добре ама но работи само на 9-та (последната) явно колегите сутринта са бачкали и нещо се прецакала .
На предния капак имах някакви следи от нещо в вид на 2 квадрата и от много време ме дразнеше .
След малко гледам ония талант взел едно шише с вода и шкурка и върти като откачен , Оуууууууу кво прайш бе ?
Ми вика тва треа гу шкурна и тогава с пастата , изтръпнах викам стой са , звъня на един приятел дето е по в час с тая процедура ,
ония вика споко така е с финна водна се се третира после паста и ок не се плаши .
Следващите 2 часа седех като на заъболекарски стол . Ефекта беше чиста нула , само загубих време и се наложи да чистя всички фуги лайсни и тн от останки от останала паста ,
както и интерирно чистене щото нашия човек си бачка на отворени стъкла и целия прахоляк влиза вътре .
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Ха тоз явно е нинджа няква във сферата
. Ей една тема писана от колега с е36 нищо че е във ФВ форума. Ама страшен филм на ужасите
.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ