къде има добър тенекеджия в софия
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
къде има добър тенекеджия в софия
здравейте
имам проблем с веждите на калниците от едната страна - пробита и ронеща се ламарина
трябва да се действа с телоподаващо
нека някой ако знае изпитано добър тенекеджия да даде координати
не ми се иска да отида къде да е и след месец да трябва наново да се прави
имам проблем с веждите на калниците от едната страна - пробита и ронеща се ламарина
трябва да се действа с телоподаващо
нека някой ако знае изпитано добър тенекеджия да даде координати
не ми се иска да отида къде да е и след месец да трябва наново да се прави
Re: къде има добър тенекеджия в софия
след като няма нито един отговор ще си позволя да отговоря сам на въпроса след като днес си взех колата
първо - колата ми 3 ка е36 беше с пробит от ръжда отвътре навън преден калник, заден калник, праг напълно съсипан - два пъти изпуска при повдигане за смяна на гуми - хората с тройки знаят за какво става дума
с търсене по форуми успях да намеря наистина добър специалист - детайлите (калниците) бяха направени с телоподаващо и обработени с антикорозионо покритие отвътре откъдето е прониквала ръждата, за прага - обработка отвътре, усилване на мястото, където е чашката за повдигане, пръскане с парафин, шегрен и боядисване на останалото
когато отидох да си взема колата човекът ми показа как я вдига от мястото на чашката без да чуя познатото скърцане от трошене или каквото и да е огъване
колата ми е като нова
тъй като искам да помогна и на други изпаднали в подобно положение ще дам координатите на този наистина много добър майстор, като подчертавам, че това не е някаква реклама с търсене на изгода
ако търсите качество на много добра цена смятам че това е човека
форум - офроуд българия - потребител - taran - телефона е отдолу на мненията му
първо - колата ми 3 ка е36 беше с пробит от ръжда отвътре навън преден калник, заден калник, праг напълно съсипан - два пъти изпуска при повдигане за смяна на гуми - хората с тройки знаят за какво става дума
с търсене по форуми успях да намеря наистина добър специалист - детайлите (калниците) бяха направени с телоподаващо и обработени с антикорозионо покритие отвътре откъдето е прониквала ръждата, за прага - обработка отвътре, усилване на мястото, където е чашката за повдигане, пръскане с парафин, шегрен и боядисване на останалото
когато отидох да си взема колата човекът ми показа как я вдига от мястото на чашката без да чуя познатото скърцане от трошене или каквото и да е огъване
колата ми е като нова
тъй като искам да помогна и на други изпаднали в подобно положение ще дам координатите на този наистина много добър майстор, като подчертавам, че това не е някаква реклама с търсене на изгода
ако търсите качество на много добра цена смятам че това е човека
форум - офроуд българия - потребител - taran - телефона е отдолу на мненията му
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ