polytron масло

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Re: polytron масло

Мнение от vlado_882 » 18 Юни 2010, 10:01

Така и така подхванаме темата за маслото и и скам да спомена нещо,което ще е вполза на тези който не знаят...Маслото в мотора е наи важното нещо ако искате да му одалжите жвота колкото е по качествено маслото толкова повече се запазва двигателя и износването му е по малко колкото по евтино и измислено масло слагате толкова по лесно скапвате мотора .... ако искате да нямате проблеми никога не се циганете за масло... все пак това е най-важният консоматив :)
...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 18 Юни 2010, 10:19

Vlados написа:Може ли някой да дефинира точно, в какво се изразява доволството от масло? Карал съм с какви ли не масла и досега не ми е блокирал двигател, не ми се е разтраквал, това предполага, че и аз трябва да съм повече от доволен... Слагал съм добавка на политрон и не открих разлика, но не стана и по-зле... това предполага ли задоволство?
Винаги ми е било чудно, като каже някой "Много съм доволен" от масло, какво точно има в предвид.

Много уместна забележка! :bowdown:
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 26 Юни 2010, 13:14

що не си карате с кастрол или бмв, "голяма" разлика няма да има, стига да не е произведено в квартал "Факултета" или на Илиенци, сменяйте редовно и не би трябвало да има грижи, много го знаете и този политрон къде е произведен, а за тези където разправят, че с него мотора практически не се изхабява да си гледат работата, нека го сложат на москвича и да изминат 500к без ремонт

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ