Отваряне на фарове?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Отваряне на фарове?
Привет колеги, питането ми към вас е дали при поставяне на angel eyes се отваря самия фар?
Благодаря и лека вечер.
Благодаря и лека вечер.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Незнаех, че има значение. Извинявам се.
Модела е е36.
Vlados, абе свалям една мацка тука........моеш ли да питаш кълбото какви свирки прай?
Модела е е36.
Vlados, абе свалям една мацка тука........моеш ли да питаш кълбото какви свирки прай?

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Абе и аз май бързам, ама... на всички се отваря фара, то нали вътре си стои - на кои по лесно (на Е36 - най), на кои по-трудно (Е34 май)... едно чета, за друго си мисля...
... иначе питах кълбото - мацките тука не са лесни, трудно ще пробиеш
... иначе питах кълбото - мацките тука не са лесни, трудно ще пробиеш

- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
Re: Отваряне на фарове?
колега по принцип стъклото се сваля габаритните крушчици се махат от уравнението поставят се angel eyes-ките свързваш и честито но лошото е че незнам как се сваля стъклото или е залепено или е на скоби и много бих искал да разбера такаче когато разбереш пиниза за свалянето на стъклото пиши много ще съм ти благодарен

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- dobrio
- Потребител
-
- Кара: Е30
Привет! Стъклата на на фаровете са залепени. Махат се лесно с помоща на пистолет за горещ въздух, като се нагява по ръба където стълото ляга върху рефлектора, като периодично с тънка отверка или нож проверяваш доколко се е размекнало лепилото. След като отделиш стъклото, докато всичко е още топло внимателно отстраняваш остатъците от лепило. Слагаш каквото ще слагаш и лепиш стъклата с подходящо за целта лепило или силикон. Имай в предвид че ако лепиш с черен силикон от този с който лепят автостъклата, рефлеторът отразява цвета на силикона и фарът изглежда някак "опушен", което на мен ми харесва доста.
П.П. Ако нямаш, или няма от къде да вземеш пистолет за горещ въздух, става и като сложиш фара на котлона, но като за първи път те съветвам да използваш пистолет.
Поздрави!
П.П. Ако нямаш, или няма от къде да вземеш пистолет за горещ въздух, става и като сложиш фара на котлона, но като за първи път те съветвам да използваш пистолет.
Поздрави!

- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
dobrio написа:Привет! Стъклата на на фаровете са залепени. Махат се лесно с помоща на пистолет за горещ въздух, като се нагява по ръба където стълото ляга върху рефлектора, като периодично с тънка отверка или нож проверяваш доколко се е размекнало лепилото. След като отделиш стъклото, докато всичко е още топло внимателно отстраняваш остатъците от лепило. Слагаш каквото ще слагаш и лепиш стъклата с подходящо за целта лепило или силикон. Имай в предвид че ако лепиш с черен силикон от този с който лепят автостъклата, рефлеторът отразява цвета на силикона и фарът изглежда някак "опушен", което на мен ми харесва доста.
Поздрави!
колега благодаря за обяснението предполагах че така се свалят

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ