Отваряне на фарове?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Отваряне на фарове?

Мнение от Venko » 01 Апр 2009, 21:07

Привет колеги, питането ми към вас е дали при поставяне на angel eyes се отваря самия фар?

Благодаря и лека вечер.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 01 Апр 2009, 21:29

:winky:
Последна промяна Vlados на 02 Апр 2009, 8:23, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 01 Апр 2009, 22:13

Незнаех, че има значение. Извинявам се.

Модела е е36.

Vlados, абе свалям една мацка тука........моеш ли да питаш кълбото какви свирки прай? :)
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 01 Апр 2009, 22:45

Абе и аз май бързам, ама... на всички се отваря фара, то нали вътре си стои - на кои по лесно (на Е36 - най), на кои по-трудно (Е34 май)... едно чета, за друго си мисля...

... иначе питах кълбото - мацките тука не са лесни, трудно ще пробиеш ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каките да се нервят :+)
Мечтае да кара: трошки!

Re: Отваряне на фарове?

Мнение от lucifer_bmw » 01 Апр 2010, 21:54

колега по принцип стъклото се сваля габаритните крушчици се махат от уравнението поставят се angel eyes-ките свързваш и честито но лошото е че незнам как се сваля стъклото или е залепено или е на скоби и много бих искал да разбера такаче когато разбереш пиниза за свалянето на стъклото пиши много ще съм ти благодарен :yes: :yes: :yes:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!

Потребител
Аватар
Кара: Е30

Мнение от dobrio » 02 Апр 2010, 13:14

Привет! Стъклата на на фаровете са залепени. Махат се лесно с помоща на пистолет за горещ въздух, като се нагява по ръба където стълото ляга върху рефлектора, като периодично с тънка отверка или нож проверяваш доколко се е размекнало лепилото. След като отделиш стъклото, докато всичко е още топло внимателно отстраняваш остатъците от лепило. Слагаш каквото ще слагаш и лепиш стъклата с подходящо за целта лепило или силикон. Имай в предвид че ако лепиш с черен силикон от този с който лепят автостъклата, рефлеторът отразява цвета на силикона и фарът изглежда някак "опушен", което на мен ми харесва доста.

П.П. Ако нямаш, или няма от къде да вземеш пистолет за горещ въздух, става и като сложиш фара на котлона, но като за първи път те съветвам да използваш пистолет.

Поздрави! :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каките да се нервят :+)
Мечтае да кара: трошки!

Мнение от lucifer_bmw » 04 Апр 2010, 16:33

dobrio написа:Привет! Стъклата на на фаровете са залепени. Махат се лесно с помоща на пистолет за горещ въздух, като се нагява по ръба където стълото ляга върху рефлектора, като периодично с тънка отверка или нож проверяваш доколко се е размекнало лепилото. След като отделиш стъклото, докато всичко е още топло внимателно отстраняваш остатъците от лепило. Слагаш каквото ще слагаш и лепиш стъклата с подходящо за целта лепило или силикон. Имай в предвид че ако лепиш с черен силикон от този с който лепят автостъклата, рефлеторът отразява цвета на силикона и фарът изглежда някак "опушен", което на мен ми харесва доста.

П.П. Ако нямаш, или няма от къде да вземеш пистолет за горещ въздух, става и като сложиш фара на котлона, но като за първи път те съветвам да използваш пистолет.

Поздрави! :bchug:

колега благодаря за обяснението предполагах че така се свалят
:ok: :yes: :mrgreen: :clap: :lol: :lol:
ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ :driving: :bchug:
BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!

Назад към Сервизно обслужване на БМВ