теникиджия във Варна

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

теникиджия във Варна

Мнение от Nikito_nn » 12 Дек 2009, 15:51

Здравейте колеги, ако може някой да ми каже къде във Варна мога да ида на тенекиджия, че досега неми се е налагало да ползвам услугите на такива майстори и незнам къде има сервизи. Естествено ако някой може да препоръча някой няма да е зле. Принципно не е много сериозно ударена колата ама трябва да се прави. Благодаря предварително :)
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Re: теникиджия във Варна

Мнение от Nikito_nn » 13 Дек 2009, 14:09

:shock: Никой ли незнае поне един сервиз дето да ми изпънат предницата :dunno:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 TDS Touring
Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат

Re: теникиджия във Варна

Мнение от joker_11 » 01 Яну 2010, 11:02

..това си бе серйозно бе човек. Предница да разпъваш, тук хора занаятчй, НЯМА!!!! "Фъскачи" с лопата да ги ринеш, но един колега оправи едно добло, което името му беше само добло. Предницата му беше в каросерията отзад с гредите събрано и дясната му страна е нямаше. Колата е направена и още не е ръждесала. Ще го питам теа дни къде е прави. Иначе, за драскотини имам човек които ми ги прави.Не знам какво по-точно ти трябва..

Назад към Сервизно обслужване на БМВ