Кора
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Кора
Здравейте, колеги.
Преди време, като ми слагаха аларма ми сваляха кората от шофьорската врата и няколко от "човчиците", които я държаха закрепена към вратата се счупиха.
Обикалях по магазините в града и търсих, но не намерих. Пробвах с някакви други, но се оказа, че са къси. Пробвах и да го залепя с лепило. Първата седмица-две беше ОК, но от тряскането на вратата се отлепи.
Проблемът може би изглежда глупав и безобиден, но е зверски дразнещ! При всяко затваряне на вратата, трябва да удрям кората с юмрук, за да се намести обратно. Кофти е много!
Моля, ако някой може да ми намери такива човчици, да ми пише 1 ЛС. Ще почерпя!
Колата е Е36ца, градът е Смолян. Трябват ми 10ина бройки от въпросните!
Благодаря ви!
Лека нощ на всички!
Преди време, като ми слагаха аларма ми сваляха кората от шофьорската врата и няколко от "човчиците", които я държаха закрепена към вратата се счупиха.
Обикалях по магазините в града и търсих, но не намерих. Пробвах с някакви други, но се оказа, че са къси. Пробвах и да го залепя с лепило. Първата седмица-две беше ОК, но от тряскането на вратата се отлепи.
Проблемът може би изглежда глупав и безобиден, но е зверски дразнещ! При всяко затваряне на вратата, трябва да удрям кората с юмрук, за да се намести обратно. Кофти е много!
Моля, ако някой може да ми намери такива човчици, да ми пише 1 ЛС. Ще почерпя!

Колата е Е36ца, градът е Смолян. Трябват ми 10ина бройки от въпросните!
Благодаря ви!
Лека нощ на всички!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Re: Кора
Ако говориш за щипките на кората,оригинални струват
точно 5 лв. за 20 броя.Ако няма официално представителство
на БМВ,пробвай в магазин на Авто +.Те поръчват оригинални
части.