Тенекеджия в източните райони?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Тенекеджия в източните райони?
Здравейте колеги,
Стана едно ПТП, че доста ми се огъна задната броня, задния капак малко и т.н. Лошото е, че и калника отиде и задната дясна гума се изкриви и сега се търка в него.
Та понеже съм застрахован в Армеец и ще ходя на Жулио Кюри да ми описват щетата - въпросът е знаете ли тенекеджия/ бояджия в Изток, Изгрев, Дианабад, Мусагеница, т.е. да е някъде близо в района?
А и да са добри де
Стана едно ПТП, че доста ми се огъна задната броня, задния капак малко и т.н. Лошото е, че и калника отиде и задната дясна гума се изкриви и сега се търка в него.
Та понеже съм застрахован в Армеец и ще ходя на Жулио Кюри да ми описват щетата - въпросът е знаете ли тенекеджия/ бояджия в Изток, Изгрев, Дианабад, Мусагеница, т.е. да е някъде близо в района?
А и да са добри де

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Колега изпъването на тенекетата, китосване, шприцване и боядисванв няма ли да ти излезе по-скъпо от колкото да вземеш нови (втора употреба) да ги сложиш и само да ги пръснеш 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Честно казано не знам колко ще ми излезе ремонта, нито колко са втора употреба.
Ама ми трябва по-бързо да стане, не ми се разкарва пак по всички морги.
Скоро една шайба търсих и не намерих, а колата ще ми трябва началото на септември.
И все пак сервизи да знаете, те майсторите ще ми казат кое - колко?
Ама ми трябва по-бързо да стане, не ми се разкарва пак по всички морги.
Скоро една шайба търсих и не намерих, а колата ще ми трябва началото на септември.
И все пак сервизи да знаете, те майсторите ще ми казат кое - колко?
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Ако можеш да взенеш възлагателно писмо за Армеец или просто по фактура да ти я правят мога да помогна 0883363933
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ