Сдобих се с кабел за Бардолини
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Сдобих се с кабел за Бардолини
Благодарение на форума на Ситроен, вече имам саморъчно изработен кабел за ГИ Бардолини. Ако на някой от София му трябва, мога да услужа или да помогна да си сглоби един.
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
колега дай майстор да прехвърли едно бардолини от 6ак ауди на 520 Е60 за нормални пари , пък ние ще я настроиме 

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
И цлк то ми е с газово обаче ми писна на х** от майстори.... прават едо а чупят 3 сега за бмв то ме е страх.... Имам уредбата ама ми искат 600 за слагане на колата е тва е срамота то тя цялата струва 1400....
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Какво му е толкоз скъпо да се сложи газификация, бах ги майсторите, сам си ги слагам на "семейните" колици.
Според мен, спокойно за един ден се слага ГИ. Има си работа, но не е нищо кой-знае какво. На мене ми отне доста повече време, но ако се хвана пак да го правя, надали ще отиде повече от ден.
Но ако нямаш кабел и софтуер, няма как да си пуснеш и настроиш уредбата и точно на това разчитат за да потдържат такива високи цени.
Но ако нямаш кабел и софтуер, няма как да си пуснеш и настроиш уредбата и точно на това разчитат за да потдържат такива високи цени.
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ