Някой слагал ли е газов инжекцион при Софгас в Горубляне?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525dA

Мнение от Amorphis » 11 Юни 2009, 18:50

Какви са Ви впечатленията?
Мисля там да си слагам едно ГИ
Последна промяна Amorphis на 23 Юни 2009, 12:06, променена общо 1 път

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Юни 2009, 19:09

Има си раздел сервизно обслужване колега, такива теми са за там ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525dA

Мнение от Amorphis » 23 Юни 2009, 12:06

Хайде колеги че съм в размисъл много :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Газов инжексион

Мнение от Bojidar » 26 Юни 2009, 17:54

Миналата година и аз бях решил да си сложа при тях, но после се отказах. Първо бяха написали, че цената на всички инжексиони е еднаква- 1800лв. Когато оставих капаро и почнах да говоря как ще сложат инжексиона, къде ще дупчат и тн разбрах, че Ловато (който аз щях да слагам) е малко по-скъп около 2200лв. Естествено вдигнах скандал, че в нета са сложили еднаква цена за всички. Отворихме страницата им и така се оказа и веднага майсторът вика, " Ами имаме грешка.". На другия ден страницата им беше оправена. След това тея същите монтираха на един приятел ГИ и бяха забравили да сложат някаква клапа в бутилката, която не позволява бутилката да се напълни до край. Разрови се малко в нета и ще видиш тези майстори колко грешки са правили при поставянето на ГИ. Има много написано по темата. И затова не сложих при тях. Един приятел газаджия ми препоръча едни момчета от Гара Север. Много добре ми сложиха инжексиона (АГ) и вече 19 000 км никакви проблеми. Ако се интересуваш прати едно Л.С., за да ти пратя номера им. Но при тея от Горубляне аз никога не бих сложил. Тея явно разбират повече от направа на интернет страници отколкото от ГИ. Но в крайна сметка има и доволни клиенти на този сервиз от Горубляне, така че ти си решаваш при кой да сложиш. Моето мнение може да звучи и малко остро, но според мен да допуснеш грешка при поставянето на ГИ е недопустимо.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ