Автомивка за измиване отдолу
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Автомивка за измиване отдолу
Колеги, някой да знае къде могат да измият колата отдолу (маслени петна покрай скоростната кутия и диференциала)?
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Sigma(Enigma) не съм сигурен за името. Намира се на ул. Драгоман, което е Овча купел, близо до баня " Овча купел". Драгоман е малка отбивка от ул. Любляна. По мое мнение мият уникално добре! Цените са поносими
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
[Georgi] написа:Не съм сигурен, че такива мазнотии могат да се изчистят с четки. Може би някаква мивка с подемник и с гореща вода ... офф, знам ли...
Прав си и аз мисля че четките не могат са влязат добре в тунела на скоростната, а камо ли за масло да изчистят нахвърляно там от семерингите

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Кой ви каза че четките минават от долу!!!!
Първо се пръска с доста силен препарат за безконтактно и после с бодо или паростуика не знам точно
Първо се пръска с доста силен препарат за безконтактно и после с бодо или паростуика не знам точно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Васко в Младост 3
Това е единствената автомивка ,където и каквото съм видял досега в и извън страната ,където в канала под автомобила влиза човек и започва миене яката работа
Той беше супервайзер в ГазКом,но от година и повече си има тази автомивка и всичко е много точно.Аз там напролет ще си измия колата от зимата основно и с препарат за миене на двигател така ,че ходовата част да стане по чиста от стъкло ... После лятото в горещи и сухи дни та да си подготвя с грунд ходовата част за зимата
Георги Пенчев

Той беше супервайзер в ГазКом,но от година и повече си има тази автомивка и всичко е много точно.Аз там напролет ще си измия колата от зимата основно и с препарат за миене на двигател така ,че ходовата част да стане по чиста от стъкло ... После лятото в горещи и сухи дни та да си подготвя с грунд ходовата част за зимата

Георги Пенчев
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Penchev написа:Васко в Младост 3Това е единствената автомивка ,където и каквото съм видял досега в и извън страната ,където в канала под автомобила влиза човек и започва миене яката работа
![]()
Той беше супервайзер в ГазКом,но от година и повече си има тази автомивка и всичко е много точно.Аз там напролет ще си измия колата от зимата основно и с препарат за миене на двигател така ,че ходовата част да стане по чиста от стъкло ... После лятото в горещи и сухи дни та да си подготвя с грунд ходовата част за зимата![]()
Георги Пенчев
Можеш ли да ми кажеш, коя от всичките мивки в Младост 3 е тази

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a864 ... itsearch=1
Колега ,паркинга пред оградения блок 408 ,значи там ще видиш една табела високо над постройката на автомивката ,няма начин да я сбъркаш
Васко е собственика ,аз още малко ще изчакам да се спре със снеговете и отивам за двигател,ходова част и всичко ,няма такова комплексно миене
Георги Пенчев
Колега ,паркинга пред оградения блок 408 ,значи там ще видиш една табела високо над постройката на автомивката ,няма начин да я сбъркаш

Георги Пенчев
11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ