Автомивка за измиване отдолу

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Автомивка за измиване отдолу

Мнение от [Georgi] » 24 Фев 2009, 15:59

Колеги, някой да знае къде могат да измият колата отдолу (маслени петна покрай скоростната кутия и диференциала)?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 24 Фев 2009, 20:01

Sigma(Enigma) не съм сигурен за името. Намира се на ул. Драгоман, което е Овча купел, близо до баня " Овча купел". Драгоман е малка отбивка от ул. Любляна. По мое мнение мият уникално добре! Цените са поносими
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 24 Фев 2009, 21:31

На ОМВ-корабчето на горубляне има четки (не дерат боята) има опция която мие и от долу :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 25 Фев 2009, 16:25

Не съм сигурен, че такива мазнотии могат да се изчистят с четки. Може би някаква мивка с подемник и с гореща вода ... офф, знам ли... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Фев 2009, 16:58

[Georgi] написа:Не съм сигурен, че такива мазнотии могат да се изчистят с четки. Може би някаква мивка с подемник и с гореща вода ... офф, знам ли... :roll:

Прав си и аз мисля че четките не могат са влязат добре в тунела на скоростната, а камо ли за масло да изчистят нахвърляно там от семерингите :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 25 Фев 2009, 18:54

Кой ви каза че четките минават от долу!!!!
Първо се пръска с доста силен препарат за безконтактно и после с бодо или паростуика не знам точно :winky:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Фев 2009, 15:12

Васко в Младост 3 :!: Това е единствената автомивка ,където и каквото съм видял досега в и извън страната ,където в канала под автомобила влиза човек и започва миене яката работа 8)

Той беше супервайзер в ГазКом,но от година и повече си има тази автомивка и всичко е много точно.Аз там напролет ще си измия колата от зимата основно и с препарат за миене на двигател така ,че ходовата част да стане по чиста от стъкло ... После лятото в горещи и сухи дни та да си подготвя с грунд ходовата част за зимата :idea:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 01 Мар 2009, 14:25

Май точно това търся. Колега, дай някакви координати на тоя Васко.

Потребител
Аватар

Мнение от palachinka699 » 06 Мар 2009, 18:29

а в Пловдив къде има такава мивка :help:
8888

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 13 Мар 2009, 13:22

Penchev написа:Васко в Младост 3 :!: Това е единствената автомивка ,където и каквото съм видял досега в и извън страната ,където в канала под автомобила влиза човек и започва миене яката работа 8)

Той беше супервайзер в ГазКом,но от година и повече си има тази автомивка и всичко е много точно.Аз там напролет ще си измия колата от зимата основно и с препарат за миене на двигател така ,че ходовата част да стане по чиста от стъкло ... После лятото в горещи и сухи дни та да си подготвя с грунд ходовата част за зимата :idea:

Георги Пенчев

Можеш ли да ми кажеш, коя от всичките мивки в Младост 3 е тази :?:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Мар 2009, 1:31

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a864 ... itsearch=1

Колега ,паркинга пред оградения блок 408 ,значи там ще видиш една табела високо над постройката на автомивката ,няма начин да я сбъркаш :D Васко е собственика ,аз още малко ще изчакам да се спре със снеговете и отивам за двигател,ходова част и всичко ,няма такова комплексно миене :!:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ