е36 318ис 92г. Колеги помагаите ! заключете темата (Y)

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

е36 318ис 92г. Колеги помагаите ! заключете темата (Y)

Мнение от Big_ass » 08 Фев 2009, 22:15

Колеги значи историята е такава.
Моят шеф ми продава неговото БМВ и понеже не е много в ред (предницата тропа , абс-а свети , има забележки по салона , и играят оборотите също разходомера не работи) заради това ми го дава на добра цена. Но мене ме притеснява това че като отвориш капачката за маслото хвърля масло и от ауспоха с конденза хвърля сажди. Дали това е ноормално и заслужава ли си 3000 лв. е цената. колата е с добър външен вид с М-техник 2 , м-лаисни , м-топка на скоростите (която е за претапициране ) и м - прагове + двд и некви резервни части (дебитомер , изпускателен колектор , и др.) много благодаря предварително !!! :help:
Последна промяна Big_ass на 15 Фев 2009, 17:55, променена общо 1 път
BMWWWWWWW

Аватар
Кара: E39

Re: е36 318ис 92г. Колеги помагаите !

Мнение от ///M Body Shop » 08 Фев 2009, 23:13

Сваляи още, да имаш за ремонти поне. А тва с маслото хич не е добре.
Единственото което си заслужава е М пакета, ако е оригинален разбира се. Аз преди 3-4 месеца дадох такава за 3500лв., с нов рекаро салон, мкова броня (истинска), мков волан, и с перфектен мотор, та най добре си направи хубаво сметката преди да се метнеш. 8)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Big_ass » 08 Фев 2009, 23:32

Само че не оточних добре като я отвориш цъцка масло не постоянно чудно ми е дали щото горе при капачката е разпределителния вал и нали помпата маслената качва до него и се чуда дали не е нормално да хвурля масалце малко не знам !Благодаря все пак ще видя и другите кво ще кажат
BMWWWWWWW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dido73 » 16 Фев 2009, 16:38

Big_ass написа:Само че не оточних добре като я отвориш цъцка масло не постоянно чудно ми е дали щото горе при капачката е разпределителния вал и нали помпата маслената качва до него и се чуда дали не е нормално да хвурля масалце малко не знам !Благодаря все пак ще видя и другите кво ще кажат

Приятелю тожа че като отвориш капачката и пръска масло си прав-колата е с горно мазане на разпределителя и затова пръска на всички баварки,а за това че хвърля конденз с сажди ЕСТЕСТВЕНО нали при студено врвме се образува конденз от разликата в температурата и като мине през аспуха измива саждите така че нямаш причина да се притесняваш. :confused: - Виж ако изхвърля масло през аспуха тогава е проблем.

Потребител
Аватар

Мнение от Big_ass » 17 Фев 2009, 19:24

мерси колега!
BMWWWWWWW

Назад към Сервизно обслужване на БМВ