Сервиз - Дунев до ЦСКА - лъжци на дребно с цените на частите

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Сервиз - Дунев до ЦСКА - лъжци на дребно с цените на частите

Мнение от Doberman_vas » 15 Дек 2008, 15:04

Случката. Преебава ми се повдигача за стъклото на шофьорската врата.
Поглеждат я те счупена, викам ок, казвайте има ли я и да я вземете и да я поставите. След 20 мин идва 1 приемчик и вика,
на старо 170 лв. - нова - 270лв. Взех си аз на старо, оправиха я, ОК стана.
Обаче поглеждам сега в дару - това чисто ново струва 177 лв. Що са тия такива идиоти?
За работата, не мога да кажа, че са некадърни, щото момчето майсторчето си я направи бързо и добре, ама защо се циганят и лъжат с цените на частите.
Плюс това 3 часа я носиха тази част от някаква морга, а иначе казват за 1 час ти е готова колата.
Така че ако ще си правите колите там, си носете части или поне си ги пазарувайте вие.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 15 Дек 2008, 17:23

Колега, не само в този сервиз, а в почти всички си правят такива далаверки на дребно.
Така че за всяка част, за която ти дадат цена, първата ти работа е да провериш първо в дару, после в по-големите магазини като Ауто Плюс примерно.
Отделно в този сервиз не издават документи за извършената услуга.
Обяснението им след като ми поискаха всички данни, както и данните на колата (като си мислех, че са за фактура), че при тях се пазела информацията за ремонта и ако ми трябвало можело да си направя справка после :kuku: .
Ако съм искал фактура, трябвало да ми начислят ДДС.
Леле как ги обичам такива обяснения, просто имаха късмет, че бях доволен от работата на момчето, което извърши ремонта, че данъчните много ги обичат такива.
Отделно през това време жената на собственика се надува на съседния компютър как я снимали и я имало по всички списания, а "ДДС не плащаме" :kuku: .
Един приятел ходи след това да му сменят маслото на петицата, не стига че оляха двигателя с масло, а после за да занулят сървиса взеха една жица и почнаха да дават накъсо крачетата на буксата. Нямат пари за едно устройство за зануляване.
Баси сервиза.
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 15 Дек 2008, 17:39

Аз само при тях ходя и съм доволен.Няма никакъв проблем да вляза вътре и да гледам какво правят по колата.Ценоразписа им е фиксиран, а каквото сменят, старото ми го връщат.Ако има нещо допълнително ми звънят по телефона и питат дали да го сменят.Ако искам, аз да си донеса частите, няма никакъв проблем.Като цяло са любезни и става бързо.Доста добър сервиз според мен.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 15 Дек 2008, 19:28

аз лично два пъти съм ходил там:
1. за смяна на семеринг на колянов вал- задния към скоростите- скоростите долу, бая работа- стана отлично. бях доволен.
2. за диагностика и решаване на проблема- колата прекъсва- 6 часа висене- накрая - компютъра ти е за смяна! носи се нов от някъде си- уж това е необходимата част- той изобщо не става на буксата.....
проблема се оказа че алармаджиите са се вързали не където трябва и се решава с обикновен поялник, изолирбанд и 20 мин време....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 16 Дек 2008, 12:14

то колеги днещните времена във българия са такива ,че човек дане му се налага да ходи по сервизи :confused:
Изображение

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 16 Дек 2008, 20:39

spens_82 написа:то колеги днещните времена във българия са такива ,че човек дане му се налага да ходи по сервизи :confused:

колега, те времената са такива, че нито по доктори да ходиш, нито по държавни служби, нито по сервизи, нито по бензиностанции............... айде стига толкова че вече замирисва на мрънкане :mhihi:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 16 Дек 2008, 21:32

пропуснахте фирма КАТ ве :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 17 Дек 2008, 11:37

мен принципно не ми проблема, че се мотаха, че се тюфкаха като родилка, ама да бяха казали повече за труд, а частта колкото си е, поне момчето верно си го направи как си трябва, ама да не ме лъжат на дребно.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Фев 2009, 23:49

треа има за ботоксче и силиконче на медийната звезда

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 09 Фев 2009, 15:39

павката написа:треа има за ботоксче и силиконче на медийната звезда

:yes: Ако знаеш как си вярва - поне 30 см над земята върви. Съжалявам за офтопика, ама не се сдържах.
Touring & windsurf club

Назад към Сервизно обслужване на БМВ