майстори за бмв

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

майстори за бмв

Мнение от татрата » 21 Окт 2008, 13:32

колеги предлагам да направим тема за майсторите на е36 и вътре да пише кой за какво е и само кадърните майстори да им напишем телефоните и адресите така ще е от полза за всички които имат проблеми с баварците

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ton4 » 21 Окт 2008, 13:48

Колега в България няма кадърни има само некадърни майстори на БМВта
Ако става дума за москвич и лада има бол майстори а ако има такива
които разбират от баварци то те или имат БМВ или са специализирали механика и автомобилостроене в германия
BMW-Шофирай в бъдещето сега ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио

Мнение от lop_88 » 21 Окт 2008, 13:54

Аз съм много доволен от 1 пич.Намира се на ягодовския прелез посока ягодово .Начи трябваше да ми се изчука предна лява врата и след това да се китоса и да се преебоядиса.Пича така добре е изчукал врата че сега е като нова :Д (сега всеки ще каже че това е целта на кита да не си личи,ама ако поглендеш от вътрешната страна е почти права :Д с съвсем малки изпъкнатини и от там си вада извод че супер малко кит е сложил :Д).Както и да е пича работи с цел клиента да се върне отново ,а не да си кажи повече няма да отида там.А пребоядисването повече от перфекно направено,без разливане ,без натрупване много боя на 1 място .Телефония номер му го нямам но ако стане нещо пак отивам при него :)

Мястото се намира в Пловдив ,малко след прелеза посока ягодово в ляво има 1 врата голяма влиза се вътре и след бариерата в дясно и си при него :)
може всичко да е ,да ама не е бмв :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bai_Ceko » 21 Окт 2008, 18:43

нема такива майстори ;-) ако отидеш при некой добър,гаранция той има БМВ и ше си свали нещо от колата ти като го замени с негова стара част.
(доста такива случаи знам ) ако ли пък не разбира ше ти преебе твойта и ше вика после ,ма то при мен не го праеше това ;-)))))
За тва най добре сам.
На майстор хода само за диагностика и то ,той ми е приятел ;-)
И от мен да знаете кола в сервиз не се оставя.Прай кво прай "майстора" и си я зимате веднага( като изключим няколко спец. случая) .Даже е хубаво да го наглеждате докато работи.
За съжаление така е в БГ .........

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 27 Яну 2009, 22:41

познавам един майстор занимава се само с бмв,от едно време поддържа и ремонтира сумати бмв-та само като чуе двигателя може да прецени какво му е.Намира се в село Караджалово(Първомайско)по прякор Куция,веднъж от софия ходи да забира едно бмв доста новичко беше за да го прави за него знам че е къдърен в областа на бмв-тата
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 31 Яну 2009, 17:47

повечето с 36-те се помислиха за небесни синове и видиш ли няма кой да им оправи колите и за тва сами.
като им е скъпо да поддържат да не пишат глупости

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_motul » 01 Фев 2009, 18:21

Истински добрите майстори , на бмв се броят на пръсти!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 03 Фев 2009, 18:22

няма лошо сам да си поддържаш колата стига да знаеш какво правиш
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

Назад към Сервизно обслужване на БМВ