майстори за бмв
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
майстори за бмв
колеги предлагам да направим тема за майсторите на е36 и вътре да пише кой за какво е и само кадърните майстори да им напишем телефоните и адресите така ще е от полза за всички които имат проблеми с баварците
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Аз съм много доволен от 1 пич.Намира се на ягодовския прелез посока ягодово .Начи трябваше да ми се изчука предна лява врата и след това да се китоса и да се преебоядиса.Пича така добре е изчукал врата че сега е като нова :Д (сега всеки ще каже че това е целта на кита да не си личи,ама ако поглендеш от вътрешната страна е почти права :Д с съвсем малки изпъкнатини и от там си вада извод че супер малко кит е сложил :Д).Както и да е пича работи с цел клиента да се върне отново ,а не да си кажи повече няма да отида там.А пребоядисването повече от перфекно направено,без разливане ,без натрупване много боя на 1 място .Телефония номер му го нямам но ако стане нещо пак отивам при него
Мястото се намира в Пловдив ,малко след прелеза посока ягодово в ляво има 1 врата голяма влиза се вътре и след бариерата в дясно и си при него

Мястото се намира в Пловдив ,малко след прелеза посока ягодово в ляво има 1 врата голяма влиза се вътре и след бариерата в дясно и си при него

може всичко да е ,да ама не е бмв 

нема такива майстори
ако отидеш при некой добър,гаранция той има БМВ и ше си свали нещо от колата ти като го замени с негова стара част.
(доста такива случаи знам ) ако ли пък не разбира ше ти преебе твойта и ше вика после ,ма то при мен не го праеше това
))))
За тва най добре сам.
На майстор хода само за диагностика и то ,той ми е приятел
И от мен да знаете кола в сервиз не се оставя.Прай кво прай "майстора" и си я зимате веднага( като изключим няколко спец. случая) .Даже е хубаво да го наглеждате докато работи.
За съжаление така е в БГ .........

(доста такива случаи знам ) ако ли пък не разбира ше ти преебе твойта и ше вика после ,ма то при мен не го праеше това

За тва най добре сам.
На майстор хода само за диагностика и то ,той ми е приятел

И от мен да знаете кола в сервиз не се оставя.Прай кво прай "майстора" и си я зимате веднага( като изключим няколко спец. случая) .Даже е хубаво да го наглеждате докато работи.
За съжаление така е в БГ .........
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
познавам един майстор занимава се само с бмв,от едно време поддържа и ремонтира сумати бмв-та само като чуе двигателя може да прецени какво му е.Намира се в село Караджалово(Първомайско)по прякор Куция,веднъж от софия ходи да забира едно бмв доста новичко беше за да го прави за него знам че е къдърен в областа на бмв-тата
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
повечето с 36-те се помислиха за небесни синове и видиш ли няма кой да им оправи колите и за тва сами.
като им е скъпо да поддържат да не пишат глупости
като им е скъпо да поддържат да не пишат глупости
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
няма лошо сам да си поддържаш колата стига да знаеш какво правиш
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ