Моля за съвет относно добавка за дизел-LIQUI MOLY
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Моля за съвет относно добавка за дизел-LIQUI MOLY
Здравейте на всички и ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО.Имам един въпрос за въпросната добавка"LIQUI MOLY system-pflege diesel" която я дават за комън рейл и помпа дюза.Колата ми е Е90 320d,та въпроса ми е добре ли е според вас да я сложа тази добавка профилактично тъй като ми предстои пътуване по празниците,понеже някой мои познати казаха че не било хубаво да се ползват добавки че можело да се получи проблем по системата и ако не е проблем ще има ли някакъв ефект(300км в едната посока и след 4,5 дена обратно).Благодаря на всички помогнали предварително и весели празници 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
според мен не сипвай никакви добавки
най-много мръсотията от резервоара да иде във филтъра и/или по-натам

най-много мръсотията от резервоара да иде във филтъра и/или по-натам

Re: Моля за съвет относно добавка за дизел-LIQUI MOLY
В е39 имаше тема за добавките и повечето споделяха че не е препоръчително да се слагат но имаше и колеги по в час, които споделяха че може да се слага но точно определени и тази за която питаш е именно от тях.Ако решиш и я ползваш сподели после.galant написа:Здравейте на всички и ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО.Имам един въпрос за въпросната добавка"LIQUI MOLY system-pflege diesel" която я дават за комън рейл и помпа дюза.Колата ми е Е90 320d,та въпроса ми е добре ли е според вас да я сложа тази добавка профилактично тъй като ми предстои пътуване по празниците,понеже някой мои познати казаха че не било хубаво да се ползват добавки че можело да се получи проблем по системата и ако не е проблем ще има ли някакъв ефект(300км в едната посока и след 4,5 дена обратно).Благодаря на всички помогнали предварително и весели празници
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Благодаря на всички колеги,да ви кажа честно няма да рискувам,по-принцип няма проблеми(да чукаме на дърво),единствено само сутрин на ниските температури като запали първите 2-3секунди малко е нестабилна,но и А4 2.0тди 2005год която имах беше така.Не знам при вас как е,може и от нафтата да е.Ако някой има наблюдения може да сподели.Поздрави на всички и весели празници!
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ