проблем с алармата !!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

проблем с алармата !!!

Мнение от boywalking » 02 Юли 2008, 16:47

Предварително се извинявам, ако темата не е за тук...

Та на въпроса... на новата количка имам аларма, демек там тва дето вие, машинката дето си му е електрониката с жиците и кабелите ала бала, и едно дистанционно на парчета което едва ли ще стане нещо от него... та заради тая работа алармата е изключена от всякакъв ток.

Питането ми е: Има ли сервизи или някакъв начин от алармата да ми направят ново дистанционно... старото ще го дам на един майстор комшийче дето разбира да го погледне, но да приемем, че нямам никакво дистанционно... какво ще ме посъветвате, и не ми се дават пари за цяла нова алрма, затова искам тази да оправя, за да могат да я щракнат на каското
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

Потребител
Аватар

Мнение от a_zashev » 12 Юли 2008, 11:38

Ако си пазиш книжката с инструкции за старата аларма може да ти програмират ново дистанционно. Ако нямаш не се чуди и слагай нова.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 27 Юли 2008, 23:07

С един колега миналата седмица обикаляхме алармаджии за подобен проблем. Всичките казаха че ако се знае точния модел на алармата има някакъв шанс, но цената е като за нова аларма...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 28 Юли 2008, 6:46

вече съм с нова аларма
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

Назад към Сервизно обслужване на БМВ