Навигация и ключ (изработване) за bmw
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- interested
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 520
- Детайли за колата: 172 hp
Навигация и ключ (изработване) за bmw
Здравейте,
искам да попитам първо, някой дали може да ми препоръча някаква навигация, която да е хубава и да върши добра работа, и ако може да ми каже от къде може да се закупи без значение дали е нова или втора ръка (чувал съм за 'Go' и 'ТомТом', може и нещо друго, което някой е използвал). Също така дали можете да ми кажете от къде могат да се намерят подробни карти на България за тези навигации.
Второто, което ме вълнува е някой дали знае къде изработват ключове за bmw става въпрос за град Пловдив
Предполагам, че има някакви специфични неща покрай тези ключове, но ако е нужно нещо допълнително като информация питайте.
Става въпрос за BMW 320 d (2000 година регистрирано за първи път).
искам да попитам първо, някой дали може да ми препоръча някаква навигация, която да е хубава и да върши добра работа, и ако може да ми каже от къде може да се закупи без значение дали е нова или втора ръка (чувал съм за 'Go' и 'ТомТом', може и нещо друго, което някой е използвал). Също така дали можете да ми кажете от къде могат да се намерят подробни карти на България за тези навигации.
Второто, което ме вълнува е някой дали знае къде изработват ключове за bmw става въпрос за град Пловдив

Става въпрос за BMW 320 d (2000 година регистрирано за първи път).
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ