Датчик накладки Е36 ?!.
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Датчик накладки Е36 ?!.
Извинявам се ако има вече такава тема, но аз неможах да открия..
Става въпрос за 318ис(купе) 1994г.
Въпросът ми е: накладките за тази кола с датчик ли се продават или откачам моя и го закачам на новите накладки.. понеже аз така направих.. и искам да питам на задните накладки има ли датчик защото лампата ми не изгасна като смених предните..
Благодаря предварително
Става въпрос за 318ис(купе) 1994г.
Въпросът ми е: накладките за тази кола с датчик ли се продават или откачам моя и го закачам на новите накладки.. понеже аз така направих.. и искам да питам на задните накладки има ли датчик защото лампата ми не изгасна като смених предните..
Благодаря предварително

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Ако я пуснеш в Е36 мисля, че повече хора ще ти помогнат. Преди време моята лампа също светеше и от един майстор разбрах, че накладки можеш да си сложиш със или без датчик. В случая аз като съм си купувала колата са ми сложили без датчици предни накладки, защото са по-евтини и затова свети. Доколкото разбрах не става да слагаш стария датчик на новите накладки, може би затова ти свети още, както и това че задните не са свързани с индикациите по таблото. Пробвай да ти го изчистят някъде, вече се е натрупало като грешки явно и тогава си купи нови с датчици отпред, да видим 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Накладките НЕ се продават с датчика... той е отделно.... ако старият не е сработил т.е. да ти светне лампата на таблото - можеш да го ползваш отново... ако вече свети лампата (датчика е неизползваем вече) ще трябва да си вземеш нов... 15-20лв е... мисля, че се слагат на предно ляво и задно дясно колело, ма може и да е обратното т.е. на предно дясно и задно ляво... не съм сигурен 

4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ