Dizel............. Майка плаче..............................
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Dizel............. Майка плаче..............................
Защо в в милата ни страна няма нещо да е като хората?
Колеги помогнете моля защото тези от Дару кар И Камор не могат да помогнат.
ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛОВИ ПОМПИ НА ТДС
Не може така! Как в дарукар нямат техника за да сменят някакви си гумички на помпата
Хора, появи се някъкъв теч в ГНП-то заради което колата неще да пали От помпата сълзи гориво и никой не се наема да го направи. Само супер дизел уж много ряазбирали да го направят , но ми искат 400лв за смяната на уплатненията, при това не ми дава гаранция че колата ще пали като хората./ само за инфо- сменил съм всичко преди помпата-помпа в резервоара, маркучи, скоби с оригиналните и НЕ дърпа въздух от никъде. Всичко преди помпата е тествано и е наред./
Ебахти уплатненията
Кажете някой сервиз в България където могат да диагностицират проблема и да ми направят колата без да вдигат рамене
Благодаря на всички които, ще се отзоват на молбата ми!
Не може така! Как в дарукар нямат техника за да сменят някакви си гумички на помпата
Хора, появи се някъкъв теч в ГНП-то заради което колата неще да пали От помпата сълзи гориво и никой не се наема да го направи. Само супер дизел уж много ряазбирали да го направят , но ми искат 400лв за смяната на уплатненията, при това не ми дава гаранция че колата ще пали като хората./ само за инфо- сменил съм всичко преди помпата-помпа в резервоара, маркучи, скоби с оригиналните и НЕ дърпа въздух от никъде. Всичко преди помпата е тествано и е наред./
Ебахти уплатненията
Кажете някой сервиз в България където могат да диагностицират проблема и да ми направят колата без да вдигат рамене

Първо питай Кольо от Люлин, ако той не може да ти помогне, търси Иван от Яна. Той е най-добрия дизелджия в БГ, доколкото съм чувал, проблема при него е обаче, че тий не сваля и не качва помпои и т.н. Трябва да намериш майстор или сервиз които работи с него. Но да знаеш, че се чака мноооооооого там. Лошото е, че не мога да те пратя при някой, просто нямам човек под тъка. Затова те съветвам да отидеш до Ана, там е малко да го нарека селце, а може и квартал на София да е, не знам, който и да питаш съм убеден, че ще те упъти до Иван, говори с него и евентуално той да те прати при човек с когото работи и така да си решиш проблема.
Re: Dizel............. Майка плаче..........................
не се притеснявай.просто ти си поредния такъв случай.ще ти направя колата.спокойно.звънни ми и ше говоримеBAYRON написа:Защо в в милата ни страна няма нещо да е като хората?
Ебахти уплатненията
Кажете някой сервиз в България където могат да диагностицират проблема и да ми направят колата без да вдигат рамене![]()
![]()
![]()
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ