Dizel............. Майка плаче..............................

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Dizel............. Майка плаче..............................

Мнение от BAYRON » 10 Юли 2008, 20:42

Защо в в милата ни страна няма нещо да е като хората?
Колеги помогнете моля защото тези от Дару кар И Камор не могат да помогнат.
ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛОВИ ПОМПИ НА ТДС
Не може така! Как в дарукар нямат техника за да сменят някакви си гумички на помпата
Хора, появи се някъкъв теч в ГНП-то заради което колата неще да пали От помпата сълзи гориво и никой не се наема да го направи. Само супер дизел уж много ряазбирали да го направят , но ми искат 400лв за смяната на уплатненията, при това не ми дава гаранция че колата ще пали като хората./ само за инфо- сменил съм всичко преди помпата-помпа в резервоара, маркучи, скоби с оригиналните и НЕ дърпа въздух от никъде. Всичко преди помпата е тествано и е наред./
Ебахти уплатненията
Кажете някой сервиз в България където могат да диагностицират проблема и да ми направят колата без да вдигат рамене :dunno: :dunno: :dunno:
Благодаря на всички които, ще се отзоват на молбата ми!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Юли 2008, 21:56

Първо питай Кольо от Люлин, ако той не може да ти помогне, търси Иван от Яна. Той е най-добрия дизелджия в БГ, доколкото съм чувал, проблема при него е обаче, че тий не сваля и не качва помпои и т.н. Трябва да намериш майстор или сервиз които работи с него. Но да знаеш, че се чака мноооооооого там. Лошото е, че не мога да те пратя при някой, просто нямам човек под тъка. Затова те съветвам да отидеш до Ана, там е малко да го нарека селце, а може и квартал на София да е, не знам, който и да питаш съм убеден, че ще те упъти до Иван, говори с него и евентуално той да те прати при човек с когото работи и така да си решиш проблема.

e30s live forever
Аватар

Re: Dizel............. Майка плаче..........................

Мнение от sachs » 10 Юли 2008, 22:28

BAYRON написа:Защо в в милата ни страна няма нещо да е като хората?
Колеги помогнете моля защото тези от Дару кар И Камор не могат да помогнат.
ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ОТ ДИЗЕЛОВИ ПОМПИ НА ТДС
Не може така! Как в дарукар нямат техника за да сменят някакви си гумички на помпата
Хора, появи се някъкъв теч в ГНП-то заради което колата неще да пали От помпата сълзи гориво и никой не се наема да го направи. Само супер дизел уж много ряазбирали да го направят , но ми искат 400лв за смяната на уплатненията, при това не ми дава гаранция че колата ще пали като хората./ само за инфо- сменил съм всичко преди помпата-помпа в резервоара, маркучи, скоби с оригиналните и НЕ дърпа въздух от никъде. Всичко преди помпата е тествано и е наред./
Ебахти уплатненията
Кажете някой сервиз в България където могат да диагностицират проблема и да ми направят колата без да вдигат рамене :dunno: :dunno: :dunno:
Благодаря на всички които, ще се отзоват на молбата ми!
не се притеснявай.просто ти си поредния такъв случай.ще ти направя колата.спокойно.звънни ми и ше говориме

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 14 Юли 2008, 21:27

Бат_Колю утре ще ти се обадя. Внесе ми малко спокойствие ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 14 Юли 2008, 22:17

BAYRON написа:Бат_Колю утре ще ти се обадя. Внесе ми малко спокойствие ;)

нема се плашиш.не си первия такъв тдс...няма и последния да си.споко ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 14 Юли 2008, 22:40

навремето имах ТДС - оправя се, спокойно. И тук ми взеха към 350 лв.
BMW 5-series POWER!

Назад към Сервизно обслужване на БМВ