Препоръчйте добър сервиз за диагностика

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 30 Юни 2008, 12:44

колко е диагностиката в оторизираните сервизи някой може ли да каже
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Юли 2008, 10:13

Абе незнам за к'во си давате парите по тия оторизирани сервизи. Ако не си връзкарче или не караш кола за 100000 просто няма да ти свършат никаква работа. 70 кинта ли беше диагностиката даваш му ключовете и след един час слушаш некви съчинения на свободна тема :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 02 Юли 2008, 10:47

hell's angel написа:... 70 кинта ли беше диагностиката даваш му ключовете и след един час слушаш некви съчинения на свободна тема :mhihi:

Толкова някъде е да, и съчиненията ги има също и аз останах крайно недоволен от Камор :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Юли 2008, 21:39

Крайно бях изненадан от некадърността на Камор и специално диагностиката, пичовете ми казаха че двата предни амортисьора са изпуснали при положение, че колата е със спортно окачване и си е по-ниска, а също и че биелетките били заминали......сещате се че са напълно здрави! верно си съчиняват на поразия, а в същото време за дефекта който имам нито думичка........баси!......най-учуден останах от тва че са ми разглобявали ключа и после го лепили с ИЗОЛИРБАНД :shock: :shock: :shock: а кажет еми тва за кво е било???!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 04 Юли 2008, 17:08

Аз принципно говорех за Дару в горния пост 'ма като слушам колегите е едно и също и в Камората :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 04 Юли 2008, 18:12

ЮВЕ ,на симеоновско шосе :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 08 Юли 2008, 14:08

Камор като ходих последния път, толкова са се претрупали с коли, че ако нямаш връзки ми се струва, че директно колата си я намираш както си я паркирал и ти изпринтват само фактурата.

За дару в момента май се опитват да си върнат позициите и последното ми ходене до там ме остави по-скоро с положителни впечатления.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ