Новата „петица” на BMW – седан/хечбек
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Новата „петица” на BMW – седан/хечбек
Новото поколение на BMW Серия-5 ще бъде със задна врата, която ще се отваря по два начина и така ще превръща колата или в седан или в хечбек.
Списание AutoExpress съобщава, че BMW възприема технология на задна врата, която позволява тя да може да се отваря заедно със задното стъкло (както е при автомобилите тип хечбек) или без него, само капака на багажника (както е при типичния седан).
Така новото поколение на BMW Серия-5, което ще видим през 2010 г., за първи път ще наруши традицията и ще даде възможност освен седан, колата да бъде усещана и ползвана и като хечбек.
Хора от списанието са видели новата технология при маскиран прототип на бъдещата „петица” по време на изпитания в Мюнхен.
Трябва да се каже, че тази технология не е нова. Второто поколение на Skoda Superb, което видяхме през март в Женева, вече предлага пета врата, която може да се отваря по два начина.
източник: automedia.bg
Списание AutoExpress съобщава, че BMW възприема технология на задна врата, която позволява тя да може да се отваря заедно със задното стъкло (както е при автомобилите тип хечбек) или без него, само капака на багажника (както е при типичния седан).
.jpg)
Така новото поколение на BMW Серия-5, което ще видим през 2010 г., за първи път ще наруши традицията и ще даде възможност освен седан, колата да бъде усещана и ползвана и като хечбек.
Хора от списанието са видели новата технология при маскиран прототип на бъдещата „петица” по време на изпитания в Мюнхен.
Трябва да се каже, че тази технология не е нова. Второто поколение на Skoda Superb, което видяхме през март в Женева, вече предлага пета врата, която може да се отваря по два начина.
източник: automedia.bg
::: vankata™ :::
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Само дето едното е Шкода, а другото БМВ!
Ебаси до къде го докараха с тоя маркетинг и начин на развитие, само и само да се завладяват нови пазарни ниши
Очаквайте 6-ца пикап и седмица комби !
Ебаси до къде го докараха с тоя маркетинг и начин на развитие, само и само да се завладяват нови пазарни ниши

Очаквайте 6-ца пикап и седмица комби !

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
както и тройка трактор в случайте, когато Ахмед Кох иска да си оре нивата около Хамбург на 3литров шестак.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз па ш еси земем една 7чка комби ако пуснат! аз съм у тоя пазарен дял! са карам петица,щото нема седмица...! колата си е арна-кво и пречи!?! като не иска некой да е хечбек-нема да си отваря вратата с джама ,а ше си бърника у багажника само през малкия капак-лесна работа!
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- SKISA
-
-
па некой да ви кара на сила...!?!?
колкото повече-толкова повече!!
като има избор човек мое си земе кво му душа иска....
колкото повече-толкова повече!!
като има избор човек мое си земе кво му душа иска....
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Дано да са слухове, като гледам това на снимката е Е60 и това
са некви фотошопи.
Че за ко ни е тоз ечбек ве
са некви фотошопи.
Че за ко ни е тоз ечбек ве

BMW - Усещане за автомобил
- SKISA
-
-
е вие почнАхте ебати уродите да рисувате....!!! бмв си има визия и емоция и едва ли ше се наакат много ,въпреки ,че соперд скромното мнение на 90% от феновете на марката оня бенгъл яко осра работата,ма кво да се прави.-...! аз не знам кво требва да направят ,за да ме откажат да си купя пак....
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
поредната простотия на Бенгъл
обаче идеята за единица баничарка ми хареса
със всеки по-нов модел, все повече си пазя акулата

със всеки по-нов модел, все повече си пазя акулата

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2