Cadillac пуска убиец на BMW-та
Модератор: Общи модератори
Cadillac пуска убиец на BMW-та
Моделът CTS-V се задвижва от 6.2 литров V8 двигател, който предоставя мощност от 550 к.с. (404 kW) и въртящ момент от 746 Nm
Американската компания Cadillac най-сетне е готова да предложи достоен противник на М серията на BMW. Името на модела е CTS-V, а дългоочакваният му дебют ще се състои на 13 януари на Автосалон Детройт. Автомобилът ще се задвижва от 6.2 литров V8 двигател с принудително пълнене, който ще бъде използван и в новия Corvette. Мощността на агрегата достига 550 к.с. (404 kW), а въртящият момент - 746 Nm. Очаква се версията за Corvette да достига впечатляващите 650 к.с. (478 kW). Моторът ще се предлага в съчетание с 6-степенна механична скоростна кутия, като ще има възможност за монтиране и на 6-степенен автоматик.
Отличните динамични качества на Cadillac CTS-V са не само резултат от мощния двигател, но и от специалното регулируемо окачване, което предоставя значителна стабилност в острите завои. По този показател CTS-V превъзхожда дори прочути европейски марки като Mercedes-Benz и BMW. Новият Cadillac е снабден с усъвършенствана система за тракшън контрол, която осигурява максимално сцепление с пътната настилка, без да се стига до голяма загуба на мощност.
Със своята агресивност, мощ и стил Cadillac CTS-V дава сериозна заявка да се превърне в поредната легенда за американската автоиндустрия.
http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... ea&ref=rss

Американската компания Cadillac най-сетне е готова да предложи достоен противник на М серията на BMW. Името на модела е CTS-V, а дългоочакваният му дебют ще се състои на 13 януари на Автосалон Детройт. Автомобилът ще се задвижва от 6.2 литров V8 двигател с принудително пълнене, който ще бъде използван и в новия Corvette. Мощността на агрегата достига 550 к.с. (404 kW), а въртящият момент - 746 Nm. Очаква се версията за Corvette да достига впечатляващите 650 к.с. (478 kW). Моторът ще се предлага в съчетание с 6-степенна механична скоростна кутия, като ще има възможност за монтиране и на 6-степенен автоматик.
Отличните динамични качества на Cadillac CTS-V са не само резултат от мощния двигател, но и от специалното регулируемо окачване, което предоставя значителна стабилност в острите завои. По този показател CTS-V превъзхожда дори прочути европейски марки като Mercedes-Benz и BMW. Новият Cadillac е снабден с усъвършенствана система за тракшън контрол, която осигурява максимално сцепление с пътната настилка, без да се стига до голяма загуба на мощност.
Със своята агресивност, мощ и стил Cadillac CTS-V дава сериозна заявка да се превърне в поредната легенда за американската автоиндустрия.
http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... ea&ref=rss

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
защо да е боклук?
новия цтс стана кола на годината във едно списание което уважавам (мотор тренд) и то съвсем заслужено. плюс колата на живо изглежда доста добре.
американците решиха да направят луксозна кола със 550 коня мотор и планина от въртящ момент плюс 6-степенна ръчна скоростна кутия и возилото най-вероятно ще струва 1/3 по-малко от м5-цата и...
колата изведнъж е боклук? ма я се вземете в ръце моля ви се
новия цтс стана кола на годината във едно списание което уважавам (мотор тренд) и то съвсем заслужено. плюс колата на живо изглежда доста добре.
американците решиха да направят луксозна кола със 550 коня мотор и планина от въртящ момент плюс 6-степенна ръчна скоростна кутия и возилото най-вероятно ще струва 1/3 по-малко от м5-цата и...
колата изведнъж е боклук? ма я се вземете в ръце моля ви се

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей, наистина не е редно да се казват такива приказки преди да сме поне прочели малко суха информация от тестове на пистата
Много е силна конкуренцията в този клас,направо се чудя какво става вече
Георги Пенчев

Много е силна конкуренцията в този клас,направо се чудя какво става вече

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Фил написа:Нека е грозна. Не ми пречи.
Само дето ако мина бавно покрай Еко в четвъртък с едно такова, ще си изпочупите вратовете след мене
Фил и това е вярно

Максимал, кое ти е любимото арматурно табло ?
Георги Пенчев
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Едниствените, които могат да претендират за убийци на BMW може да са Honda, ако започнат да си правят сенокосачките със задно предаване... 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Penchev
- Сватбаря
-
Дай линк със снимка/и на тоя Reventon моля те
Като цяло имах впредвид
На мен също ме изкефи таблото
Бих го сритал тоя Кадилак , не съм фен на двигатели с надналягане(оплюха ме и в Е30 даже
), но с механични скорости бих му дал газ едно хубаво
Георги Пенчев

На мен също ме изкефи таблото

Георги Пенчев
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BarzaMo6tnaWe4na написа:Т'ва единствено може да бъде УБИЕЦ на представите ми за кола с красив дизайн!