Cadillac пуска убиец на BMW-та

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Cadillac пуска убиец на BMW-та

Мнение от 2advanced » 09 Яну 2008, 16:21

Моделът CTS-V се задвижва от 6.2 литров V8 двигател, който предоставя мощност от 550 к.с. (404 kW) и въртящ момент от 746 Nm

Американската компания Cadillac най-сетне е готова да предложи достоен противник на М серията на BMW. Името на модела е CTS-V, а дългоочакваният му дебют ще се състои на 13 януари на Автосалон Детройт. Автомобилът ще се задвижва от 6.2 литров V8 двигател с принудително пълнене, който ще бъде използван и в новия Corvette. Мощността на агрегата достига 550 к.с. (404 kW), а въртящият момент - 746 Nm. Очаква се версията за Corvette да достига впечатляващите 650 к.с. (478 kW). Моторът ще се предлага в съчетание с 6-степенна механична скоростна кутия, като ще има възможност за монтиране и на 6-степенен автоматик.

Отличните динамични качества на Cadillac CTS-V са не само резултат от мощния двигател, но и от специалното регулируемо окачване, което предоставя значителна стабилност в острите завои. По този показател CTS-V превъзхожда дори прочути европейски марки като Mercedes-Benz и BMW. Новият Cadillac е снабден с усъвършенствана система за тракшън контрол, която осигурява максимално сцепление с пътната настилка, без да се стига до голяма загуба на мощност.

Със своята агресивност, мощ и стил Cadillac CTS-V дава сериозна заявка да се превърне в поредната легенда за американската автоиндустрия.

http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... ea&ref=rss

:roll: :roll:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Потребител
Аватар

Мнение от BarzaMo6tnaWe4na » 09 Яну 2008, 17:47

Т'ва единствено може да бъде УБИЕЦ на представите ми за кола с красив дизайн!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 09 Яну 2008, 18:29

Буахахахах , гати боклука :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 09 Яну 2008, 18:35

:wtf: :puke: :puke:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 09 Яну 2008, 18:46

Нищо де, нали вече са пуснали убиеца ..... рекламират си го та да има купувачи :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Яну 2008, 19:13

защо да е боклук?

новия цтс стана кола на годината във едно списание което уважавам (мотор тренд) и то съвсем заслужено. плюс колата на живо изглежда доста добре.

американците решиха да направят луксозна кола със 550 коня мотор и планина от въртящ момент плюс 6-степенна ръчна скоростна кутия и возилото най-вероятно ще струва 1/3 по-малко от м5-цата и...

колата изведнъж е боклук? ма я се вземете в ръце моля ви се :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Яну 2008, 19:22

Ей, наистина не е редно да се казват такива приказки преди да сме поне прочели малко суха информация от тестове на пистата :roll:
Много е силна конкуренцията в този клас,направо се чудя какво става вече :help:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 09 Яну 2008, 19:29

Интериорът ме кефи много. Яка е като цяло.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 09 Яну 2008, 19:31

Нека е грозна. Не ми пречи.

Само дето ако мина бавно покрай Еко в четвъртък с едно такова, ще си изпочупите вратовете след мене :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 09 Яну 2008, 19:34

Фил написа:Нека е грозна. Не ми пречи.

Само дето ако мина бавно покрай Еко в четвъртък с едно такова, ще си изпочупите вратовете след мене :mhihi:

Фил и това е вярно :mhihi: Голата изглежда малко като Ф-117 и от снимките бих казал ,че е повече кола от онзи момичешкия Лексус,който нахраних в темата преди време :D

Максимал, кое ти е любимото арматурно табло ?

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 09 Яну 2008, 19:36

Penchev написа:Максимал, кое ти е любимото арматурно табло ?

Георги Пенчев

На БМВ или по принцип?

Ако е по-принцип - Reventon :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 09 Яну 2008, 19:43

Едниствените, които могат да претендират за убийци на BMW може да са Honda, ако започнат да си правят сенокосачките със задно предаване... :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 09 Яну 2008, 19:45

Дай линк със снимка/и на тоя Reventon моля те :idea: Като цяло имах впредвид 8)

На мен също ме изкефи таблото :) Бих го сритал тоя Кадилак , не съм фен на двигатели с надналягане(оплюха ме и в Е30 даже :mhihi: ), но с механични скорости бих му дал газ едно хубаво

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 09 Яну 2008, 20:02

Убиец може да е на някой нови бмв-та
аз такива не карам така че ми е през :mhihi: а и след 20 години като моим си ги позволим ше караме
електрокари :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Яну 2008, 20:06

BarzaMo6tnaWe4na написа:Т'ва единствено може да бъде УБИЕЦ на представите ми за кола с красив дизайн!

:mhihi: Наистина прилича на китайски боклук , ама не говорим за дизайна , а за пермормънс . Не разбрах дали това е в класа на 3ката или 5цата , защото ако е при лимузинките ... ще има сюрптизи скоро - РС6,М5 битурбо(?) и Е калса АМГ , на която не вярвам да не сложат някой ламерски двигател (все пак са Мерцедес-тяхното трябва да е най-мощното).Та кой и от какъв зор реши , че това е убиец на БМВта не можах да разбера.Фирми с много по-големи традиции се опитват да убият БМВ ама компанията си е във възход.Мое лично мнение е че единствения убиец на БМВта може да доиде от ... Германия . Японките колко и да са добри(а те нямат кой знае какво в класа) са си японки и не се харчат добре в Европа.За американските да не говорим за техния отчайващ рейтинг сред еврокуповачите :idea: .А тази кола може да убие някой естет със сигурност,за БМВ не знам ;)

Следваща

Назад към Основен Форум