Kрис Бенгъл си отива?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Kрис Бенгъл си отива?
Според непотвърдена официална информация в "Auto Express", шеф-дизайнерът на БМВ Кристофър Бенгъл е пред напускане на Баварския концерн. Причината за това според британското специализирано издание е в критиките, които стилистът е понесъл заради направените от него "твърде радикални" предложения за фейслифтинг на X5 и седмата серия. Работата на Бенгъл за БМВ от няколко години е една от най-дискутираните теми от почитателите на марката, като отзивите за наложената от него дизайнерска линия не винаги са ласкави. Междувременно обаче Бенгъл успя да наложи своя отпечатък върху цялата гама на германския производител - последното му творение е стилистиката на "Единицата", която се очаква на пзазара през есента!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Бангъл направи много за BMW. Благодарение на него компанията
си подмени цялата гама модели с един нов дизайн, който предава
индивидуалност на марката и запазва агресивноста и красотата на
колите от Бавария.
Какво толкова се критикува, от кой?
Бангъл прави дизайна и предлага различни варианти. Всеки нов
модел се гласува от управителния съвет на компанията преди да
се пусне в серийно производство. Просто това е сегашния стил на BMW. Който не му харесва да си кара старите модели.
BMW има увеличение на продажбите /според официалните данни/ и покачване на акциите й, въпреки общата стагнация на пазара и високото евро, това се оценя от шефовете на концерна и
той НЯМА да напуска компанията, а ще се издигне в йерархията й.
Лично на мен новата линия на BMW ми харесва страшно много.
И който толкова критикува и плюе нека каже как трябва да изгреждат новите модели според него
си подмени цялата гама модели с един нов дизайн, който предава
индивидуалност на марката и запазва агресивноста и красотата на
колите от Бавария.
Какво толкова се критикува, от кой?
Бангъл прави дизайна и предлага различни варианти. Всеки нов
модел се гласува от управителния съвет на компанията преди да
се пусне в серийно производство. Просто това е сегашния стил на BMW. Който не му харесва да си кара старите модели.
BMW има увеличение на продажбите /според официалните данни/ и покачване на акциите й, въпреки общата стагнация на пазара и високото евро, това се оценя от шефовете на концерна и
той НЯМА да напуска компанията, а ще се издигне в йерархията й.
Лично на мен новата линия на BMW ми харесва страшно много.
И който толкова критикува и плюе нека каже как трябва да изгреждат новите модели според него

BMW - Усещане за автомобил
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Така и не мога да разбера какво е това негативно отношение от ваша страна спрямо Бенгъл!? Аз мисля, че човека успя да направи доста и промени изцяло дизйна на Бавариит в добра посока!!! Особено последните му творения 5цата, 6цата и особено чудовището М5 Concept изглеждат убииствено НЕВЕРОЯТНИ!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Resurrector
- Потребител
-
Абе чувам, че БМВ-манияците роптаят по повод това, че от средата на 90-те БМВ-тата все повече приличат на японски коли. 

Я вышел им наперерез!
- DIDO
- младши ентусиаст
-
naskoksan написа:Факта че БМВ е винаги сред топ марките в света говори че Бангъл си върши работата, НО
факта че БМВ не е първата в света говори че Бангъл НЕ си е свършил работата![]()
(зависи какво разбираме под първи в света)
Я кажи какво разбираш под първи в света, и кой е първи че ми стана нещо мнооо интересно

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Хмм дали е за добро или не е за добро това ще покаже времето .Колкото до сегашния дизайн на мен ми харесва.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- DIDO
- младши ентусиаст
-
naskoksan написа:най-добър дизайн...
И кой е с най-добър дизайн naskoksan

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
ЦЦЦЦ
Не разбирам защо е това негативно отношение към Бенгъл.Той просто направи логичното продължение на линийте на БМВтата.
Вие кво искате бе да си стои БМВ на етап Е30 а?Е неможе.
Трябва да се обновяват моделите,а не само фейслифти да се праат.Щото иначее се обезсмисля съществуването на дизайнерските отдели в абтомобилните компании.
А и неможе просто е така не ми харесва и толко.Треа да се обосновете.
Не разбирам защо е това негативно отношение към Бенгъл.Той просто направи логичното продължение на линийте на БМВтата.
Вие кво искате бе да си стои БМВ на етап Е30 а?Е неможе.
Трябва да се обновяват моделите,а не само фейслифти да се праат.Щото иначее се обезсмисля съществуването на дизайнерските отдели в абтомобилните компании.
А и неможе просто е така не ми харесва и толко.Треа да се обосновете.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3