ПОДПИСКА ПРОТИВ АКЦИЗА!!!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ПОДПИСКА ПРОТИВ АКЦИЗА!!!
Предлагам най-отговорно да се съберем и обединим и да направим подписка против акциза на автомобилите които се внасят в България
и ако желаете можем да се обединим и с другите автоклубове в България
Мисля че е крайно време да се обърнем срещо нашите управници и тяхното желание да живеят само на наш гръб
приемат се предложения как и къде да се събират подписи и къде да се внесат като отражение на нашето несъгласие със законодателството
и ако желаете можем да се обединим и с другите автоклубове в България
Мисля че е крайно време да се обърнем срещо нашите управници и тяхното желание да живеят само на наш гръб
приемат се предложения как и къде да се събират подписи и къде да се внесат като отражение на нашето несъгласие със законодателството

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
едва ли акциза над 120kw ще падне, все пак си е "луксозна стока"
като марковите цигари, алкохол и т.н.
т.е. имаш алтернатива, а не си задължен като си купиш еди ква си кола да плащаш

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Stanchev написа:едва ли акциза над 120kw ще падне, все пак си е "луксозна стока"
Може да има акциз примерно само ако автомобила е над 120kw и след 1999г. производство.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
дали ще купиш некво J&B за 15 лв или некъв дъмпъл 20 годишен, па се плаща акциз.
тука само може да си мечтаем, и на мен ми се иска да нема акциз, ама нъц
тука само може да си мечтаем, и на мен ми се иска да нема акциз, ама нъц

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vutov написа:И как определи 120КВ и 1999г? На каква база?
Най-добре е да е на базата на няква сума, тоест примерно колата е над 50к лева плащаш акциз или де да знам... Просто си мисля.
не съм определил

мисля си че не е лошо като идея, другия вариант е да се плаща само за нови коли или такива след 2000г, но това няма да стане със сигурност защото целта е да се обновява, а не да се състарява автопарка в БГ

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Акциза на автомобилите е едно от най-прекрасните неща и казвайки това нещо съм съвсем сериозен!
Каква е причината да го казвам:
Не знам вие кви километри правите на година, но аз си живея в колата като бакшиш съм. На какво се нагледах в последните 2-3 години не е истина! Ебати катастрофите направени от глупост, неопитност на шофьорите и от липса на толерантност и грам мозък.
Лошото е че предимно млади хора ги правят тия бели и то с коли по 70-80-100коня. Представям си ако падне ограничението за мощност какво ще е тук. БМВ-та Ауди-та и Мерцедес-и на по 100 години с по 200-250 коня под капака ще карат 50% от младите шофьори, които на 2 бири ще искат да участват в ронин, транспортер или бързи и яростни и тогава прираста на населението ще намалее още толкова!
Не знам вие кви километри правите на година, но аз си живея в колата като бакшиш съм. На какво се нагледах в последните 2-3 години не е истина! Ебати катастрофите направени от глупост, неопитност на шофьорите и от липса на толерантност и грам мозък.
Лошото е че предимно млади хора ги правят тия бели и то с коли по 70-80-100коня. Представям си ако падне ограничението за мощност какво ще е тук. БМВ-та Ауди-та и Мерцедес-и на по 100 години с по 200-250 коня под капака ще карат 50% от младите шофьори, които на 2 бири ще искат да участват в ронин, транспортер или бързи и яростни и тогава прираста на населението ще намалее още толкова!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Dimo написа:vutov написа:И как определи 120КВ и 1999г? На каква база?
Най-добре е да е на базата на няква сума, тоест примерно колата е над 50к лева плащаш акциз или де да знам... Просто си мисля.
не съм определил![]()
мисля си че не е лошо като идея, другия вариант е да се плаща само за нови коли или такива след 2000г, но това няма да стане със сигурност защото целта е да се обновява, а не да се състарява автопарка в БГ
Няма ли да е по-добре пък новите коли да нямат акциз - по-екологично чисти и тн. и тн.

P.S. Всеки дърпа чергата към себе си.
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
тука некфа вечеринка на мечтателите ли се е оформила
излезте малко навън какво хубаво време е слънчице грее ... и се охладете малко с една Бамбуча

излезте малко навън какво хубаво време е слънчице грее ... и се охладете малко с една Бамбуча

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ако няма акциз,тея 6-ци ще свършат по немско...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Nasti написа:Акциза на автомобилите е едно от най-прекрасните неща и казвайки това нещо съм съвсем сериозен!

Пък и закво са ви акцизни коли като и на тея се цупите на разхода и газифицирате на воля...
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5