ВИДИАХТЕ ЛИ НОВОТО Z4?КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА НЕГО?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ВИДИАХТЕ ЛИ НОВОТО Z4?КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА НЕГО?
bmw is the best car in the world ®!!!!!!!!!!!!!!!!
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
отг::ВИДИАХТЕ ЛИ НОВОТО Z4?КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА НЕГО?
Za tva koeto vidqh do sega - Vynsniq vid ,moga samo da kaza "Cris Bangli-EV's creation":)
'96 - NissaN Sentra B14
'96 - NissaN Sentra B14
Ти нали всъщнаст си падаше по японските коли. 

cherepaha-da ne me burkash s niakogo-az ne sum paradocho ili niakoy drug,zablujdavash se ot nicka mi!!!!tova mi e star priakor ot detinstvo!!!!vij mi logoto!!!
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
/me?:)
'96 - NissaN Sentra B14
'96 - NissaN Sentra B14
a,ok:)))
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Готино е - все пак е БМВ! Макар че този новия дизайнер напълно сменя философията на БМВ: досега сме били все доста консервативни в дизайна. Някакси с това ми е малко трудно да свикна. Но може би промяната е за добро - нали все пак нещата трябва да се движат на пред.
LandShark
'89 "316"

LandShark
'89 "316"

- ADH-Honda
-
HM !
6o mi se struwa 4e nqkak si taz forma pone na men mie poznata ?!
6o mi se struwa 4e nqkak si taz forma pone na men mie poznata ?!
- ADH-Honda
-
Eto i zadnicata - srawnete sami !
KAto cqlo - pone namen mi se struwa 4e prekaleno mnogo Z4 napodobqwa S2000 - poglednato strani4no - w profil - prednicata - farowete sa wpiti w bronqta, zadnicata - kak e izdignat nakraq tretiq stop kato spoiler !
Poglednati otzad - ne6ata izglevdat o6e po-drasti4ni ! Z4 stra6no mnogo napodobqwa S2000 po kraglite stopowe ! Sy6o taka - spomenatiq we4e treti stop swetlina izdignat centralno ! A - okolo tozi treti stop - strani4no potywa,polu4awa se kato wylnoonrazna otzad liniq - ne6o koeto pri S2000 move da se widi kato dizaynersko re6enie !
Sqka6 e kopirano !!!
Za dizayn - demek koe e po krasiwo napraweno i po-agresiwno.................. - kakto wi e udobno ! No - BMW-to ima izwraten - ne dotam gotin dizayn - towa prosto ne e BMW - nqma ni6o ob6o s BMW dizayna sre6an dosega !!!
BTW: tuj BMW wyob6e napraweno li e kato realna kola ili e samo komputyrno izobravenie ?!
KAkto i da e !
KAto cqlo - pone namen mi se struwa 4e prekaleno mnogo Z4 napodobqwa S2000 - poglednato strani4no - w profil - prednicata - farowete sa wpiti w bronqta, zadnicata - kak e izdignat nakraq tretiq stop kato spoiler !
Poglednati otzad - ne6ata izglevdat o6e po-drasti4ni ! Z4 stra6no mnogo napodobqwa S2000 po kraglite stopowe ! Sy6o taka - spomenatiq we4e treti stop swetlina izdignat centralno ! A - okolo tozi treti stop - strani4no potywa,polu4awa se kato wylnoonrazna otzad liniq - ne6o koeto pri S2000 move da se widi kato dizaynersko re6enie !
Sqka6 e kopirano !!!
Za dizayn - demek koe e po krasiwo napraweno i po-agresiwno.................. - kakto wi e udobno ! No - BMW-to ima izwraten - ne dotam gotin dizayn - towa prosto ne e BMW - nqma ni6o ob6o s BMW dizayna sre6an dosega !!!
BTW: tuj BMW wyob6e napraweno li e kato realna kola ili e samo komputyrno izobravenie ?!
KAkto i da e !
Niama veche "konservatizum". I Mercedes biaha konservativni, ama veche ne sa. Az puk za tova se kefia adski na novata sedmica. Absoliutno nov i smel dizain. Na vsichkoto otgore i mnogo, mnogo simpatichen.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ще ме извиняваш, ама като гледам много трудно мога да кажа че прилича на Хондата - освен че е двуместен роудстър, почти всичко друго си му е различно.
LandShark
'89 "316"
LandShark
'89 "316"

Абе направо си е симпатяга.Обаче хората от Мюнхен май осъснават , че я направиха прекалено симпатяга , та проекта за новата 5-ца си е доста носталгичен и консервативен.
- BM Boby
-
taka si e - ama toja pich, designer-a hich ne si popljuva - spored men tuk moje da govorim za cjala tendencia - rano ili kasno novija design shte stane "star" - no spored men naj-harakterno za nego e che - v nachaloto tolkova te shokira che ne razbirash haresva li ti ili ne :-))) posle - pone pri men razbirash che ti haresva - zverstvoto e zapazeno so Long live BMW!!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2