При регистрация не е нужен технически преглед
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
При регистрация не е нужен технически преглед

взеха да се предават постепенно гадовете с техните изисквания! емнайсет прегледа,пет-шеснайсет документа ......бешеее митничарчета и катаджий охранени! Сега само автомобилите да отпаднат и като недвижима собственост с нотариалните въртележки и пързалки и още по-силно ще се смея

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
az
аз минах с митническа декларация и фактура, италиански талон и договор, като питах на канала ми казаха че в момента минавам и на преглед, не ми искаха нищо - пожарогасител, аптечка, никакви проверки освен на номерата на двигателя и рамата 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
както и за превода се очакваше, че ще отпадне при условие че колата има вече талон който е признат от ЕС
талон от ЕС част 1
http://www.zulasser.de/neue_zulassungsdokumente1.php
талон от ЕС част 2
http://www.zulasser.de/neue_zulassungsdokumente2.php

талон от ЕС част 1
http://www.zulasser.de/neue_zulassungsdokumente1.php
талон от ЕС част 2
http://www.zulasser.de/neue_zulassungsdokumente2.php
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: az
Любо Мегов написа:аз минах с митническа декларация и фактура, италиански талон и договор, като питах на канала ми казаха че в момента минавам и на преглед, не ми искаха нищо - пожарогасител, аптечка, никакви проверки освен на номерата на двигателя и рамата
И аз началото на годината, минавайки 2 пъти през КАТ - каналите не ми искаха нищо. Реших, че ме подминават, защото ги финансирах за да ме пишат 7 места... Ама явно не е било заради това.

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ne
на мен вносителя ми обясни че не се иска талон на колата, а само митническа декларация, изключение правят колите от Италия, какъвто е моя случай и за тях се изисква италианския талон ( на италиански е) без превод - тъй нареченото '' чи ди пи''
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
малко не е в темата ама да попитам, някой който е пътувал скоро (след нова година) да каже какви документи се изискват при излизане от БГ. И конкретно ме интересува това медицинско свидетелство или нещо такова беше...
да не ме върнат заради някоя глупост
благодаря предварително!
да не ме върнат заради някоя глупост
благодаря предварително!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Колега, зарежи тия медицински карти дето ще ги раздават незнайно къде. И таман си я получил и ще се окаже, че не става за нищо друго освен като настинеш някой лекар да ти изпише аспирин. Ако искаш да си спокоен правиш си застраховка с асистанс(дано да не ти се налага да го ползваш, обикновено е в чувал
) и пей сърце.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
TheBoss написа:Колега, зарежи тия медицински карти дето ще ги раздават незнайно къде. И таман си я получил и ще се окаже, че не става за нищо друго освен като настинеш някой лекар да ти изпише аспирин. Ако искаш да си спокоен правиш си застраховка с асистанс(дано да не ти се налага да го ползваш, обикновено е в чувал) и пей сърце.
Самата истина

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: ne
Любо Мегов написа:на мен вносителя ми обясни че не се иска талон на колата, а само митническа декларация, изключение правят колите от Италия, какъвто е моя случай и за тях се изисква италианския талон ( на италиански е) без превод - тъй нареченото '' чи ди пи''
Италианския талон се казва Либерто, Чи Ди Пи - сертификато ди проприета, е нещо друго и ако колата ти внос преди 01.01.07г., не си го и виждал. При колите внос от миналата година искат от теб митническа, Либерто, фактура, италианска фактура и д-р за покупко-продажба
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Re: ne
Nasti написа:Италианския талон се казва Либерто, Чи Ди Пи - сертификато ди проприета, е нещо друго и ако колата ти внос преди 01.01.07г., не си го и виждал. При колите внос от миналата година искат от теб митническа, Либерто, фактура, италианска фактура и д-р за покупко-продажба
Точно това щях да питам и ти ми отговори мерси

_!_
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
По въпроса за преводите, в КАТ има следната бележка, тая сутрин я видях и я снимах:
Сори, че тия неща в оранжевото не се четат лесно (аз ги прочетох де, но с малко повече взиране). Там пише и за това, че трябва автомобилът да има технически преглед, но може да е отпаднало...

Сори, че тия неща в оранжевото не се четат лесно (аз ги прочетох де, но с малко повече взиране). Там пише и за това, че трябва автомобилът да има технически преглед, но може да е отпаднало...
Последна промяна logout на 25 Яну 2007, 14:27, променена общо 1 път
It's not who You are, it's who You know...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ами като гледам, както се очакваше, оригинал документ искат и ВАЛИДЕН технически преглед ОТТАМ..
ае на далаверитеее
турците в Германия ще почнат оборота
ае на далаверитеее

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
t0sh написа:ами като гледам, както се очакваше, оригинал документ искат и ВАЛИДЕН технически преглед ОТТАМ..
ае на далаверитеее![]()
видях, че така пише, но нека да ме върне някой от КАТ, който не ми признае прегледа от който и да е сервиз в София?

Признават се всички свидетелства за изправност на МПС-то независимо дали са немски, испански, италиански или български

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2