желаещи за доставка стикери и подобни за Русе - събота ;)
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
желаещи за доставка стикери и подобни за Русе - събота ;)
сега в събота 99% ще прескоча до Русе, и понеже don_mimo ми писа се сетих да предложа - който му трябват някакви неща тип стикери календари и т.н. - да си заяви тука да знам какво и колко да нося
Нищо не обещавам защото с хората които са отговорни за раздаването им не съм говорил, но поне ще опитам
би трябвало Пенчев да има довечера поне стикери
вероятно ще се видя с don_mimo и ще си ги взимате от него, защото съм за няколко часа там и то не-свободен
за съжаление трябва да си кажете до довечера докъм 20ч, макс 20.30, защото после изчезвам на ЕКО-то
п.с. казвайте ТОЧНИ типове и бройки
календарите бяха по 2 лв, големите стикери по 2 лв и за номерата по 1 лев ако не се лъжа.
Ъпдейт за момента (17:00)
ъпдейт 2: пътувам сам но рано-рано (от София към 5 сутринта, от Русе обратно към 3-4 следобяд), и натам и насам приемам пътници и пътнички

вероятно ще се видя с don_mimo и ще си ги взимате от него, защото съм за няколко часа там и то не-свободен

за съжаление трябва да си кажете до довечера докъм 20ч, макс 20.30, защото после изчезвам на ЕКО-то

п.с. казвайте ТОЧНИ типове и бройки

Ъпдейт за момента (17:00)
- nabora - 1 календар и 2 стикера за номерата
- turbo-lag - 2 стикера за номерата
- don_mimo - 5 календара, 2 стикера за задното стъкло (само bmwpower-bg.net), 2 за номерата
ъпдейт 2: пътувам сам но рано-рано (от София към 5 сутринта, от Русе обратно към 3-4 следобяд), и натам и насам приемам пътници и пътнички

Последна промяна t0sh на 04 Яну 2007, 20:27, променена общо 3 пъти
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- t0sh
- старши ентусиаст
-
ок ъпдейтнато горе кой какво иска
don_mimo - календар (поне един, колко?) и 2 или 3 стикера за задното стъкло - само надпис или с '...ентусиасти' отдолу? Засега те пиша 1 календар и 2 стикера само bmwpower-bg.net - ако искаш промени казвай

don_mimo - календар (поне един, колко?) и 2 или 3 стикера за задното стъкло - само надпис или с '...ентусиасти' отдолу? Засега те пиша 1 календар и 2 стикера само bmwpower-bg.net - ако искаш промени казвай

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз искам 2 за задното сткъло стикера, 2 за номерата,и календар4ета 4-5 броя
може да вземеш млако пове4е ако некои не се обади навреме а тези които не се продадат 6те ги върне6 на пен4ев след това
сега видях ами квито има стикери ако може един само бмв-повер.нет ако може и с надпис за балгарските ентусиасти ... квот ти сърце даде
)

може да вземеш млако пове4е ако некои не се обади навреме а тези които не се продадат 6те ги върне6 на пен4ев след това

сега видях ами квито има стикери ако може един само бмв-повер.нет ако може и с надпис за балгарските ентусиасти ... квот ти сърце даде

- t0sh
- старши ентусиаст
-
за момента:
6 календара са в мен вече, днес ходих да ги взема от ICE-а - да му кажете мерси за разкарването
стикери - имате още малко време, Дилян каза че ги е взел и след 5 ще ги взема от него.
засега са:
6 за номерата, 3 големи за задното стъкло и 2 средни за отстрани - според списъка + няколко бройки заявени по телефон от don_mimo - обявен от мен за локален ситрибутор в Русе, на него ще дам всичко
плюс ви нося 20-тина джобни календарчета
и ако някой не е видял ъпгдейта горе - пътувам сам, от София към 5 сутринта, от Русе обратно към 3-4 следобяд - ако има желаещи за превоз, Русе или Плевен, до довечера да си казват
6 календара са в мен вече, днес ходих да ги взема от ICE-а - да му кажете мерси за разкарването

стикери - имате още малко време, Дилян каза че ги е взел и след 5 ще ги взема от него.
засега са:
6 за номерата, 3 големи за задното стъкло и 2 средни за отстрани - според списъка + няколко бройки заявени по телефон от don_mimo - обявен от мен за локален ситрибутор в Русе, на него ще дам всичко

плюс ви нося 20-тина джобни календарчета

и ако някой не е видял ъпгдейта горе - пътувам сам, от София към 5 сутринта, от Русе обратно към 3-4 следобяд - ако има желаещи за превоз, Русе или Плевен, до довечера да си казват

- t0sh
- старши ентусиаст
-
последно:
идвам със 6 календара (фиксирани), и с по 10 стикера от всеки (малките за номерата, средни за отстрани, големи задни).
за допълнителни заявки - към don_mimo, ако реши може да ги вземе и плати всичките и по-късно да си ги взимате от него - но парите са негови той решава
по-добре казвайте навреме
идвам със 6 календара (фиксирани), и с по 10 стикера от всеки (малките за номерата, средни за отстрани, големи задни).
за допълнителни заявки - към don_mimo, ако реши може да ги вземе и плати всичките и по-късно да си ги взимате от него - но парите са негови той решава

- t0sh
- старши ентусиаст
-
вече факти какво идва утре за don_mimo - и пак повтарям него навивайте да се прави на банка-склад
каквото плати оставям, другото се връща обратно в София, и после вече по пощата... безплатното е сега
заявките са за доста по-малко бройки (виж горе списъка)
нося:
п.с. 56 кинта тотал

заявките са за доста по-малко бройки (виж горе списъка)
нося:
- 6 календара (BMW club 2007 от ICE-а) големи - по 2 лв
- 10 стикера големи, за задно стъкло, без добавката '...ентусиасти' - по 2 лв
- 16 стикера малки, за рег. номера - по 1 лв
- 4 стикера средни, с CAPS LOCK - по 1 лв
- 4 стикера средни, без CAPS LOCK - по 1 лв
- 20+ джобни календарчета за 2007-ма от Неопринт колегата - безплатни
п.с. 56 кинта тотал

- don_mimo
- ентусиаст
-