Всички заедно

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Всички заедно

Мнение от Calibra`Turbo4x4 » 31 Дек 2006, 17:47

Здравейте приятели, надявам се и съм сигурен, че както аз така и всички вие имате непоколебимото чувство за принадлежност към един космически народ, наречен Българи.
Мисля че сега е времето да се обединим и да застанем в защита на нашите медици в Либия. Аз имам Опел Калибра и предлагам всички собственици на тази марка да се съберем във един определен ден, по възможност всички принадлежащи към съответните областни градове в определен час, като знак на съпричастност към нашите Медици, които вече 7 години не могат да се радват на семейство, празници и свобода като нас.
Апелът ми е ако може и другите собственици на други марки автомобили да определят точен ден и час и да се редуваме.
Примерно 1вия ден сме ние с Калибра, следващия ВМБ, следващия Мерцедес, Ауди, и така нататък когато се събере нещо еднакво то предизвиква атракция, всяка една атракция е забележима от медии или общество, с тази атракция ние можем да привлечем вниманието на много голям кръг от журналисти - наши и чужди и по този начин да разберат, че ние сме един сплотен древен народ, оцелял през хилядолетията и нека Бог за сега се грижи за държавата ни защото в момента имаме много голям недостиг на държавници и политици.

ПС: Ако подкрепяте моята идея нека това не бъде последният ни писмен контакт и отговорете с ОК, ние сме с теб и с нашите медици

ПС2: аз съм от Добрич и при оточняване на датата и часа на събирането ще поема инициативата за оповестяване на останалите собственици на нашия модел.
Нека всеки от съответния областен център да оповести останалите за местото където е най добре за сбирката.

Потребител
Аватар

Мнение от Calibra`Turbo4x4 » 02 Яну 2007, 14:39

Организацията наистина ще бъде трудоемка но не неосъществима, моята идея е мероприятието да се популяризира чрез радио "Фреш", "Витоша", според мен най слушаните радиа , ако има и други предложете. Уточнява се времето и мястото на сбирката. За Добрич понеже аз съм от там ще бъде на площад Свобода до жълтите плочи срещу хотел Добружа (Коопчетата). Когато ние направим събирането то ще се излъчи по новините, защото ще уведомим и телевизиите това ще ви амбицира, и в другите централни градове и столицата.

Назад към Основен Форум