Е30 или Е36
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Е30 или Е36
Здравейте ентусиасти
Искам да питам тези които са карали и двата модела да споделят впечатления? Имам възможност да избирам между двете и честно казано се двоумя.Двоуменето е естествено за двигатели М40. Ако двг е М43 съм за Е36цата. И така очаквам вашите мнения и препоръки. Е30то е комби с клима

Искам да питам тези които са карали и двата модела да споделят впечатления? Имам възможност да избирам между двете и честно казано се двоумя.Двоуменето е естествено за двигатели М40. Ако двг е М43 съм за Е36цата. И така очаквам вашите мнения и препоръки. Е30то е комби с клима

Последна промяна Яро на 19 Дек 2006, 16:13, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Двете коли са несравними просто
И цените им са несравними и въобще ако ще взимаш Е30 гледай да не е с М40.И се предполага,че ако само ще се возиш е по разумно да си вземеш Е36,ако мислиш да си доставяш удоволствие и да издевателстваш над колата търси някоя 325i троен стоп и гледай да не е удряна.
Ако не Е36 пак без М40

И цените им са несравними и въобще ако ще взимаш Е30 гледай да не е с М40.И се предполага,че ако само ще се возиш е по разумно да си вземеш Е36,ако мислиш да си доставяш удоволствие и да издевателстваш над колата търси някоя 325i троен стоп и гледай да не е удряна.
Ако не Е36 пак без М40

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз вече опитал вкуса на М50 никога не бих карал М40, ориентирай се към нещо друго, Е34 ако ще да е.
BMW only!
Е30, ако ти дрем че караш по-стара кола и ако ще си правиш фън, ама като гледам избора ти на е30, и то комби с М40 с клима, значи си от тия дето само шофират. Тога ти препоръчвам е36, кола с нов дух (е след като излезнаха още 3 верси на 3та серия, не се знае колко и е нов духа), кола с повече тежест по пътя, кола с нов стил на мислене и просто нова кола. Аз лично карам е30, ама го взех щот не ми стигнаха финикийците за е36, щото ако ще карам е36 ще е само купе, иначе можех да си зема 4врато даже за по-малко пари. Ама аз и фън гоня, а една е36ца не ме задоволява. За шофиране си имам е32, и така съм хванал всички ниши и желания, сам си направи сметка кво търсиш и така ще стигнеш до извода. Успехф и да се похвалиш накрая, това е все пак, най-големия кеф от покупка на кола.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аве пич най-добре сам си прецени виж някъде да направиш тест драйв и на двете коли и си реши . Другите ли хора ще ти решават избора. Ако направиш анкета в друг форум и питаш Голф или БМВ да си взема сигурно ще ти се наложи да си купиш Фолксваген
Аз съм за е36 понеже имам такава и защото е30 са доста стари и рядко се намират в добро състояние. Един приятел имаше е30 с М10 май мотора и сега е на 320 е36 и според него разликата е гигантска в полза на по-новата. Аз ако имах възможност бих карал е46 да не говорим за е92 

vitamincpp написа:Аве пич най-добре сам си прецени виж някъде да направиш тест драйв и на двете коли и си реши . Другите ли хора ще ти решават избора. Ако направиш анкета в друг форум и питаш Голф или БМВ да си взема сигурно ще ти се наложи да си купиш ФолксвагенАз съм за е36 понеже имам такава и защото е30 са доста стари и рядко се намират в добро състояние. Един приятел имаше е30 с М10 май мотора и сега е на 320 е36 и според него разликата е гигантска в полза на по-новата. Аз ако имах възможност бих карал е46 да не говорим за е92
Мисля, че няма нищо лошо да чуя мнението на хора карали и двете коли.
Сравнение между е30 М10 и е36 М50(52) май е доста трудна работа.
Инак и аз искам да карам е46, ама питам за тов което мога да си позволя

А за голфа

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе и двете са си 100% чистокръвни баварци заслужаващи много, но едната е по груба сила и въпреки това пристрастието от собственият автомобил надделя за отговора Е36 

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
моя съвет е да избереш която е по запазена
и да ти кажа виждал съм някои Е30 ки по запазени от някои
Е 36 ци

и да ти кажа виждал съм някои Е30 ки по запазени от някои
Е 36 ци

60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4