Асоциация на автоклубовете?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Асоциация на автоклубовете?

Мнение от Unicata » 12 Дек 2006, 16:19

Здравейте искам да ви поканя да се включите в инициативата за създаване на нещо като съюз или асоциация на фенклубовете в България, целта е да се защитават правата на участниците в отделните клубове пред институцийте визирам КАТ, Общините, Застрахователните дружества и тн.
засега няколко клуба сме навити, но трябва да се направи среща на управителите на клубовете и да се обсъдят самите детайли.
Какво мислите?

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 12 Дек 2006, 16:26

ами то беше хубаво първо да се представиш. Ти кой си? Представител на кой клуб си? Ако си някой от учредителите, какви са точно целите на тази асоцияция, освен това че ще ни защитават пред КАТ или други институции, все пак си има адвокати за това!? Кои други автомобилни клубове са се присъединили или се водят преговори? Има ли нужда от такава асоцияция или да го кажа по друг начин, какво ще спечелят феновете с нейното учредяване?

... имам и още въпроси, ама май ставам скучен :lol:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Дек 2006, 19:02

Да найстина ..... Представи се, кажи какви са целите, кои са клюбовете изявили желание да се включат и т.н. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Unicata » 12 Дек 2006, 23:15

сори, представител съм на Волво, но идеята дойде от клуба на МБ, ето темата: http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... topic=2905

в темата пише какви са идеите и от какво ще ни защитава, т.е. засега това са само предложения за свормиране на такава организация, иеята е още прясна и все още незнаем кои и колко клуба ще се включат, аз лично съм предложил идеята в шкода, където са ентусиазирани, а във форд вече има тема по въпроса и там също за ЗА. Сега правя опити да се свържа с инициаторите за да се разберем в кои клубове е пусната и деята и в кои не, за да им се предложи да започнем да вършим нещо.
Форд
Волво
Шкода

засега това са клубовете за които знам че има такива предложения.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Дек 2006, 0:06

Имам приятел от Клуба на МБ и той ми каза за идеята.Ще се радвам,
ако лично президента им ALEXONE,който пише и тук,разясни точно
каква е идеята на Асоциацията ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALEXONE » 13 Дек 2006, 0:18

Здравейте, не исках да пускам тема преди да съм се видял лично и да съм го обсъдил с моя приятел, Пича Георги Пенчев.
Идеята е много сурова и има даста за дообмисляне преди да се направи каквото е де е. Но нека всеки заинтересуван Клуб я обсъди вътрешно, след което предлагам, да се съберем представителите на тези който смятат да участват за да събеседваме, кое, как и защо.
Това е за сега, ще ви държа в течение.
С Уважение Александър Михайлов
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 13 Дек 2006, 0:20

А дали някой ще чуе нашият глас? Питам се дали е нужно да правим това.
Днеска гледах как стотици медици протестираха пред Нар.Събрание и никой не им обърна внимание.

Потребител
Аватар

Мнение от Unicata » 13 Дек 2006, 0:47

Pin2 написа:А дали някой ще чуе нашият глас? Питам се дали е нужно да правим това.

нещо ми подсказва, че ако 200 коли например излязат в центъра на София и запушат трафика веднага ще се зажбележи :-)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Дек 2006, 0:50

Алекс, ще го обсъдим това като се видим скоро :D нещо трябва да се действа :help:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALEXONE » 13 Дек 2006, 9:43

Penchev написа:Алекс, ще го обсъдим това като се видим скоро :D нещо трябва да се действа :help:

Георги Пенчев

Да съгласен съм, че нещо трябва да се действа но, да не е прибързано.
Сега идват празници и, не е най подходящото време ;) Нека хората обсъдят, и обмислят и тогава ще се действа.
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kluves » 14 Дек 2006, 0:26

Аз членувам в клуба на ленд ровър.Основан е преди година и нещо и развива доста сериозна дейност.Насреща съм за разговори и срещи и ако интерсите съвпадат-за общи действия.

Назад към Основен Форум