Асоциация на автоклубовете?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Асоциация на автоклубовете?
Здравейте искам да ви поканя да се включите в инициативата за създаване на нещо като съюз или асоциация на фенклубовете в България, целта е да се защитават правата на участниците в отделните клубове пред институцийте визирам КАТ, Общините, Застрахователните дружества и тн.
засега няколко клуба сме навити, но трябва да се направи среща на управителите на клубовете и да се обсъдят самите детайли.
Какво мислите?
засега няколко клуба сме навити, но трябва да се направи среща на управителите на клубовете и да се обсъдят самите детайли.
Какво мислите?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ами то беше хубаво първо да се представиш. Ти кой си? Представител на кой клуб си? Ако си някой от учредителите, какви са точно целите на тази асоцияция, освен това че ще ни защитават пред КАТ или други институции, все пак си има адвокати за това!? Кои други автомобилни клубове са се присъединили или се водят преговори? Има ли нужда от такава асоцияция или да го кажа по друг начин, какво ще спечелят феновете с нейното учредяване?
... имам и още въпроси, ама май ставам скучен
... имам и още въпроси, ама май ставам скучен

сори, представител съм на Волво, но идеята дойде от клуба на МБ, ето темата: http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... topic=2905
в темата пише какви са идеите и от какво ще ни защитава, т.е. засега това са само предложения за свормиране на такава организация, иеята е още прясна и все още незнаем кои и колко клуба ще се включат, аз лично съм предложил идеята в шкода, където са ентусиазирани, а във форд вече има тема по въпроса и там също за ЗА. Сега правя опити да се свържа с инициаторите за да се разберем в кои клубове е пусната и деята и в кои не, за да им се предложи да започнем да вършим нещо.
Форд
Волво
Шкода
засега това са клубовете за които знам че има такива предложения.
в темата пише какви са идеите и от какво ще ни защитава, т.е. засега това са само предложения за свормиране на такава организация, иеята е още прясна и все още незнаем кои и колко клуба ще се включат, аз лично съм предложил идеята в шкода, където са ентусиазирани, а във форд вече има тема по въпроса и там също за ЗА. Сега правя опити да се свържа с инициаторите за да се разберем в кои клубове е пусната и деята и в кои не, за да им се предложи да започнем да вършим нещо.
Форд
Волво
Шкода
засега това са клубовете за които знам че има такива предложения.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Имам приятел от Клуба на МБ и той ми каза за идеята.Ще се радвам,
ако лично президента им ALEXONE,който пише и тук,разясни точно
каква е идеята на Асоциацията
ако лично президента им ALEXONE,който пише и тук,разясни точно
каква е идеята на Асоциацията

Здравейте, не исках да пускам тема преди да съм се видял лично и да съм го обсъдил с моя приятел, Пича Георги Пенчев.
Идеята е много сурова и има даста за дообмисляне преди да се направи каквото е де е. Но нека всеки заинтересуван Клуб я обсъди вътрешно, след което предлагам, да се съберем представителите на тези който смятат да участват за да събеседваме, кое, как и защо.
Това е за сега, ще ви държа в течение.
С Уважение Александър Михайлов
Идеята е много сурова и има даста за дообмисляне преди да се направи каквото е де е. Но нека всеки заинтересуван Клуб я обсъди вътрешно, след което предлагам, да се съберем представителите на тези който смятат да участват за да събеседваме, кое, как и защо.
Това е за сега, ще ви държа в течение.
С Уважение Александър Михайлов
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
11 мнения
• Страница 1 от 1