ЕВАЛАТА !

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар

ЕВАЛАТА !

Мнение от saarak » 12 Дек 2006, 6:14

Здравейте, пиша този пост, за да разкажа за тази вечер. Тази вечер за мен беше пълна с емоции, за съжаление не особено добри. Както и да е - идеята на поста не е да се оплаквам, а да изкажа искрената си благодарност на няколко човека, които явно посещават този форум. Все пак да започна от началото. Снощи - вечерта 11/12 ... тъмно мокро, не разбрах точно как успях, но както си тръгнах нормално от един светофар на една от преките на "Цар Борис III" се завъртях и ... скокнах леко на трамвайната линия. В този момент естествено се понасъбраха сеирджии, аз въпреки невредим - доста се бях шашнал, млад шофъор съм а и за сефте така се завъртам - моментално се обадих да ме изтеглят. Значи първото нещо което ми направи впечатление е един човек дойде тупна ме тъй - каза "Аз съм от клуба нещо да помогна?" - значи първо искам да му се извиня ако евентуално прочете този пост, тъй като не му запомних името а ми изглеждаше изключително добронамерен и да изкажа благодарността си за готовността му да помогне. Аз още бях шашнат - не си спомням какво точно му отговорих. След като свърши идилията с чакането на КАТ съставянето на акт за прегазване на храст и т.н., тръгнах да си избутвам или по точно издърпвам колицата - по преките там тамън бях стигнал до местото което бях нарочил за нощувка - спря една Е36 и един друг човек се подаде от прозореца и пита "Да помогна нещо има ли?". Благодаря и на него - подейства ми много освежаващо - точно в този момент имах особена нужда. Идеята на този пост беше да изразя възхищението към и благодарността си на членовете на клуба, които просто с една добра дума ме накараха ако не друго - поне да се чувствам по добре.

П.С. Колата ми е черно Е30 с надпис на форума на задното стъкло - не съм го слагал аз - така я взех преди около 2 месеца
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Дек 2006, 12:03

Изображение

БМВ Клуб България, клуб точно като никои друг!
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 12 Дек 2006, 14:27

:bowdown: и Евала на момчето, което ти е помогнало и на другото момче, което е попитало.

ПП. Не се заяждам, ама като си млад шофьор не мислиш ли, че 20-ка ти е множко :roll:
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Дек 2006, 15:42

Asterix написа::bowdown: и Евала на момчето, което ти е помогнало и на другото момче, което е попитало.

ПП. Не се заяждам, ама като си млад шофьор не мислиш ли, че 20-ка ти е множко :roll:

хайде, хайде, дай да караме 315ски ;)

Иначе към пича, почти всички БМВ-джии като видят надписа на форума, а и не само спират да помогнат. Явно наистина сме сплотени и писането във форума ни кара да бъдем добронамерени и да помогнем с каквото можем. Факт е, че форума променя хората, факт е също, че ги променя към по-добро. :bgflag: :driving:

Поздрави и внимателната. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 12 Дек 2006, 15:50

Дам, добре е да се подкрепяме, защото, колкото и да сме подготвени, никога не се знае, кога наистина ще ни потрябва помощ.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Re: ЕВАЛАТА !

Мнение от Pin2 » 12 Дек 2006, 15:52

saarak написа:.....П.С. Колата ми е черно Е30 с надпис на форума на задното стъкло - не съм го слагал аз - така я взех преди около 2 месеца

Да не си случайно от Банкя? С Митака си приятел ако не се лъжа, кара 318 ti

Аватар

Мнение от saarak » 12 Дек 2006, 18:01

Не се заяждам, ама като си млад шофьор не мислиш ли, че 20-ка ти е множко

Еми явно тъй ще се окаже ... въпреки, че се старая да карам внимателно - щях да направя голямата беля :uups:

Да не си случайно от Банкя? С Митака си приятел ако не се лъжа, кара 318 ti

Не не съм - от Сф съм.
Изображение
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 12 Дек 2006, 18:10

аз бях първия споменат в поста ти... отговори ми, че ще се оправиш и всичко е ок, а и тъкмо беше пристигнал някой от ваще. искам да се извиня, за което още ми е неудобно, защото нямаше как да остане да помогна, макар че ти ми каза че нямаш нужда, бих останал. просто наистина бързах за нещо адски важно, но не можах да не спра и да дойда да видя, дали всичко е ок. отново се извинявам, че не можах да помогна с нещо... :uups:

п.с.: Андро ни създаде с една единствена цел: да си помагаме, когато имаме нужда едни от други. мисля да запазим това ЗАВИНАГИ, точно както до сега!

п.п.с.: беше направил АДСКИ добър дрифт;) с малко тренировки, можем да го вкараме в МНОГО добри граници;) като оправиш колата, свирни да потренираме 8)
Последна промяна Engi на 12 Дек 2006, 18:18, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 12 Дек 2006, 18:13

ами добре че е минало сичко добре и браво на момчетата от форума за отзива :bgflag: :yes:
а за тва за младия шофер :mhihi: аз мисля че почти няма хора тука дето се са се лъзгали и завъртали особено в тоя форум :mhihi: :mhihi:
е и аз уж не съм мн млад шофер ама на как опраих един бурдюр в дъжда, е малкo точно тогава валеше дъжд и аз си я лъзгах по завоите ама на тоз бурдиюр де бяха го сложили там :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от saarak » 12 Дек 2006, 18:29

:arrow: Engi, много благодаря за вниманието, а то не ми беше цел да дрифтвам а ми просто да не се набия в насрещното, че вместо храсти и релси можеше да отнеса някоя мазда примерно - това го успях, но още не съм отишиъл на сервиз да ми кажат кажат какво и колко ще излезе ремонта ... то както се знае за акъл се плаща - дано само тоя път да не е много солено, че май ще се пости по празниците иначе ...
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Дек 2006, 0:22

Engi написа:аз бях първия споменат в поста ти...

:yes: RESPECT! :yes:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 13 Дек 2006, 0:52

Мисля че и за в бъдеще трябва да сме задръжни и да си помагаме с каквото можем :clap:
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 13 Дек 2006, 0:57

Ако си от ОК-1, знам колата ти, днес не беше пред Юли. Най-важното е, че си здрав, благодарско и за колегите с желание за помощ. Всъщност кажи какви са пораженията, мисля че доста хора биха те посъветвали по отношение на части и ремонти.

Аватар

Мнение от saarak » 13 Дек 2006, 4:49

Владо, от ОК-1 съм и по принцип си паркирам колата пред Юли ... не друго но живея в тоя блок ... като стана на въпрос - него толкова имам да го черпя - колкото не може да изпие, не друго но именно той беше дето ме изтегли след шоуто ...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hooligan » 19 Дек 2006, 18:25

хехе късно виждам темата :confused: ние бяхме със Е36цата купето във кв. Лагера. ама ти явно я паркираше точно зад блока.

Следваща

Назад към Основен Форум