BMW X5 E70
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW X5 E70
http://paultan.org/archives/2006/11/21/ ... in-athens/
Ами какво да кажа като за инфо става въпрос за един Test Drive на въпросното Е70 който по незнайна за мен причина е направен в Атина. Два типа двигатели са тествани първия е 3.0d , а втория 4.8i
За всичко останало там ще прочетете

Ами какво да кажа като за инфо става въпрос за един Test Drive на въпросното Е70 който по незнайна за мен причина е направен в Атина. Два типа двигатели са тествани първия е 3.0d , а втория 4.8i
За всичко останало там ще прочетете

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ето текста от линка:
(!!!много е тъпо с препратки!!!)
2007 BMW X5 4.8i and 3.0d Test Drive in AthensNovember 21, 2006 at 4:51 am · Filed under Cars, Continentals, Videos, BMW, Test Drive Reports
The BMW X5 has enjoyed phenomenal success since it’s introduction in 1999, with exactly 616,867 units to be produced by the 22nd of December 2006, with 41% of orders bound for the truck-mad USA. That’s almost 100,000 units a year in a single model alone. BMW claims to have created the Sports Activity Vehicle segment with the X5, basically a SUV which doesn’t handle horribly! Sales every year have not dropped at all over the past 6 years, so in reality BMW doesn’t exactly need to replace the X5 so soon, but them Bavarian folks have done it anyway, with the new Banglefied E70 BMW X5. My report on the new 2007 BMW X5 after the jump. Click images for larger sizes.
2007 BMW X5 4.8i and 3.0d Test Drive in AthensNovember 21, 2006 at 4:51 am · Filed under Cars, Continentals, Videos, BMW, Test Drive Reports
The BMW X5 has enjoyed phenomenal success since it’s introduction in 1999, with exactly 616,867 units to be produced by the 22nd of December 2006, with 41% of orders bound for the truck-mad USA. That’s almost 100,000 units a year in a single model alone. BMW claims to have created the Sports Activity Vehicle segment with the X5, basically a SUV which doesn’t handle horribly! Sales every year have not dropped at all over the past 6 years, so in reality BMW doesn’t exactly need to replace the X5 so soon, but them Bavarian folks have done it anyway, with the new Banglefied E70 BMW X5. My report on the new 2007 BMW X5 after the jump. Click images for larger sizes.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: BMW X5 E70
Louis написа:http://paultan.org/archives/2006/11/21/2007-bmw-x5-48i-and-30d-test-drive-in-athens/
За всичко останало там ще прочетете![]()
официалния launch за журналити беше там. Въпросните видео-та им бяха раздадени на участвалите .. по щастлива случайност имам някой от тях

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Ами емблемата няма ли да е пак синьо-бяла, само надписа отзад да е друг, защото чета за нещо като Х6 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Turturelo написа:абе .. няма да е скоро и не под тази емблема поне
я раздуй малко повече за емблемата

ICE написа:Ето текста от линка:
Ами ICE мислиш ли че щеше да ми е яко да преведа целя тоя текст и да го пусна не че не мога просто ми е по лесно да пусна самия линк и не мисля че съм първия нито че ще съм последния

Turturelo я разясни малко за това "Въпросните видео-та им бяха раздадени на участвалите .. по щастлива случайност имам някой от тях "

Последна промяна Louis на 05 Дек 2006, 22:32, променена общо 1 път
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Re: BMW X5 E70
Turturelo написа:Louis написа:http://paultan.org/archives/2006/11/21/2007-bmw-x5-48i-and-30d-test-drive-in-athens/
За всичко останало там ще прочетете![]()
официалния launch за журналити беше там. Въпросните видео-та им бяха раздадени на участвалите .. по щастлива случайност имам някой от тях
Ей пак са забравили да ме поканят

Я кажи сега за видеото дали е това което си мисля

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
или AC ШниЦел? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2