малко offtopic
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
малко offtopic
http://www.kresna.org/
модератори, не го трийте, разгледайте сайта и тогава...ако сметнете че има смисъл го оставете...
модератори, не го трийте, разгледайте сайта и тогава...ако сметнете че има смисъл го оставете...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
идеята ми е че независимо какъв си, добре е това нещо да има публичност... щото ми писна на оная работа некои мозъци да съсипват страната...по всякакви начини... за това го постнах ...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Знам за проблема от месец,ние печатахме дипляна на "зелените".Както върви света ни очаква бъдеще като в филма "Бразилия".Аз имам 2 деца и ме е грижа в какъв свят ще живеят те.Лошото е че решенията се вземат от позицията "след мен потоп". SHITS!!!!
И аз съм ЗА!
Това, което каза Nasti съм си го мислил не веднъж... Хората махват с лека ръка "какво да се занимавам" и така лека полека те тъпчат цял живот за едно или друго! Колкото по-малко гласност и обществена реакция има по дадена тема, толкова повече всеки си прави каквото иска и става една анархия..
пс. Природозащитник не бих се нарекъл, но и природоразрушител несъм! Редовно с риска да се пребия като куче правя маневри със 160+ км/ч да спася я врабче, я костенурка (спирам и се връщям да ги махна от пътя), я змия ... всяко животинче и храстче си има предназначение - не бива да ги убиваме!
Това, което каза Nasti съм си го мислил не веднъж... Хората махват с лека ръка "какво да се занимавам" и така лека полека те тъпчат цял живот за едно или друго! Колкото по-малко гласност и обществена реакция има по дадена тема, толкова повече всеки си прави каквото иска и става една анархия..
пс. Природозащитник не бих се нарекъл, но и природоразрушител несъм! Редовно с риска да се пребия като куче правя маневри със 160+ км/ч да спася я врабче, я костенурка (спирам и се връщям да ги махна от пътя), я змия ... всяко животинче и храстче си има предназначение - не бива да ги убиваме!
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Единствената лисица която съм виждал през живота си бе на пътя за Банско - Предела - рано сутринта пресичаше шосето...........беше адски красиво животно и така ме накара да се почувствам неудобно, че я притеснявам.............
Не се осъзнаваме какво вършим с природата..............
Не се осъзнаваме какво вършим с природата..............
Аз също сам ЗА!
Много пъти сам минавал през Кресненското дефиле и там наистина е красиво.Част от него е природен резерват и наистина е голяма идиотщина да направиш път точно по средата на резерват. На хората едва ли им е до природа , но е краино време мисленето им да се промении това да излезе на преден план. Ние съществуваме благодарение на природата и без да сме в равновесие с нея едва ли ще просаществуваме дълго.
Много пъти сам минавал през Кресненското дефиле и там наистина е красиво.Част от него е природен резерват и наистина е голяма идиотщина да направиш път точно по средата на резерват. На хората едва ли им е до природа , но е краино време мисленето им да се промении това да излезе на преден план. Ние съществуваме благодарение на природата и без да сме в равновесие с нея едва ли ще просаществуваме дълго.
"Най отдолу на статията пише" написа:Подкрепете кампанията за спасяване на Кресненското дефиле!
Ми дайте да се организираме до пролет, и някой слънчев априлски ден да направиме всички ентусиасти едно шествие.
Ще поканим и яко медии - ТВ, Радиа, Вестници и списания.
"пише още" написа:На 15.05.2003 г. стартира подписка за cпасяване на Кресненското дефиле.
ако все още съществува тази подписка, може да отидем и да одарим по един подпис, но мисля че моята идея със шествието е по добра. По привлекателна е за "камерите"

А маршрута оставям вие да го измислите какъв ще е.
- ALIEN
-
Абсолотно съм ЗА...
Не съм минавал от там, но съм дишал доста време боклуците, които ни пращаха недоклатените румънци по въздуха... и май още тровят родния ми град.
Набила ми се е в главата една максима, за това че сме я взели тая планета назаем от децата си...
Незнам дали някой ще си мръдне дебелия чиновнически задник от коженото кресло, но трябва да се опита.
Не съм минавал от там, но съм дишал доста време боклуците, които ни пращаха недоклатените румънци по въздуха... и май още тровят родния ми град.
Набила ми се е в главата една максима, за това че сме я взели тая планета назаем от децата си...
Незнам дали някой ще си мръдне дебелия чиновнически задник от коженото кресло, но трябва да се опита.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Баварци на по 12 и повече години по телевизията с цел защитаване на природата . Малко смях ще бъде щото машините ви я замърсяват повече и то не само природата а и самите НАС

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
xaoc написа:да се покаже, че автомобилие замърсяват, и затова не трябва да преминават през резерват.
добре казано

- Nasti
-
-
аз ще опитам да запаля чивийте и в нашия клуб за да бъдем повече коли...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2