Конкурс за дизайн "БМВ - автомобил от бъдещето"
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Конкурс за дизайн "БМВ - автомобил от бъдещето"
Здравейте колеги
!
По повод откриването на новият ни Продажбено-сервизен комплекс във Варна, организираме конкурс за дизайн на тема: "БМВ - автомобил от бъдещето".
За подробности: www.varna-cars.com
ВАЖНО: Победителят ще спечели посещение на Централата на БМВ в Мюнхен
Очакваме вашите проекти
!

По повод откриването на новият ни Продажбено-сервизен комплекс във Варна, организираме конкурс за дизайн на тема: "БМВ - автомобил от бъдещето".
ВАЖНО: Победителят ще спечели посещение на Централата на БМВ в Мюнхен

Очакваме вашите проекти

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Re: Конкурс за дизайн "БМВ - автомобил от бъдещето"
THUNDER написа:Здравейте колеги!
ВАЖНО: Победителят ще спечели посещение на Централата на БМВ в Мюнхен![]()
Очакваме вашите проекти!
Очакваме го с нетърпение

И честито преместване (повишение) във Варна Карс

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
И така, както се казва: "Победителят вече е известен
".
Ще го обявим в деня на откриването, 16-ти Ноември
...

Ще го обявим в деня на откриването, 16-ти Ноември

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Браво на него
И аз мислех да участвам ама бях много зает и нямах време да доработя концепцията си
надраскал съм я с химикал в къщи на едни листи. Също ме спря изискването да са цветни рисунките - моите повече приличат на чертежи
нали съм и инженер. Надявам се да ги покажете на 16ти във форума за да видя дали да се ядосвам че не съм пратил и аз. Също ми се иска да видим не само спечелилата кандидатура а ако е възможно и останалите. Честито също за откриването на Комплекса и блародаря за вниманието 

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
vitamincpp написа:...Също ми се иска да видим не само спечелилата кандидатура а ако е възможно и останалите....
Само ще загатна, че Победителят по мое мнение има страхотен потенциал и е на мноого високо ниво

Вероятно ще постна снимки само на първите трима наградени

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Здравейте
!
Откриването на новият ни комплекс отмина (присъстваха около 300 души
), яденето и пиенето отдаавна е "рециклирано"
, време е да обявя победителите в Конкурса "BMW - автомобил от бъдещето"
...
И така, 3-то място спечели Кристина Янева, една от двете дами участнички (наградата е BMW-фенерче, оригинална шaпкa и фирмена чаша за кафе):
На 2-ро място се класира Никола Въргов с двете си чудесни футуристични концепций (наградата е раница BMW Sauber F1 Team, оригинална шaпкa и фирмена чаша за кафе):
Победител в Конкурса е ...

Откриването на новият ни комплекс отмина (присъстваха около 300 души

И така, 3-то място спечели Кристина Янева, една от двете дами участнички (наградата е BMW-фенерче, оригинална шaпкa и фирмена чаша за кафе):

На 2-ро място се класира Никола Въргов с двете си чудесни футуристични концепций (наградата е раница BMW Sauber F1 Team, оригинална шaпкa и фирмена чаша за кафе):

Победител в Конкурса е ...
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
... Страхотният проект на Стоян Илиев (ще постна едва три снимки, ако някой има желание мога да му пратя още няколко
), който спечели Голямата награда - посещение на Централата на BMW AG в Мюнхен:
ЧЕСТИТО на победителите!
P.S. Много се радвам, че на откриването успяхме да покажем моята слабост, Е92 Coupe / 330d

ЧЕСТИТО на победителите!
P.S. Много се радвам, че на откриването успяхме да покажем моята слабост, Е92 Coupe / 330d

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Като техническо изпълнение наистина е много добре - в 3д програма е правено май. Изключвайки това не ми харесва изобщо но явно заради труда който е положил човека е оправдано да му се даде наградата 

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Exy написа:...
Победителя е предоставил и РЪЧНО рисуван вариант на проекта - не мислиш ли, че твърде много НЕгативизъм вреди

С пожелания за повече положителни емоции и творчески успехи

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
E значи тука никой няма право да критикува щото не сме предали проектTHUNDER написа:Exy написа:...
Може би щях да приема думите ти другояче ако бе показал твой проект

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Интересни са моделите, но по-скоро за някви концепции, които никога няма да се появят. А и ми приличат повече на БМВ което ще очаства на ЛьоМан.
Сега го виждам този конкурс, иначе щях да се включа и аз. Та с какво бих участвал аз ... примерно взимаме базата Е30 или даже по-предните 3-ки и я правим като по-модерна кола. Т.е. както примерно направиха Форд с модела Мустанг. Новия мустанг има същото излъчване като стария, но е с новите технологии и изглежда също нов
Аз си мисля, че фирмите ще вземат да се позавръщат към някой от старите модели. Новия ЦЛ на Мерцедес също е доста сходен с по-стария. Има модели, които си остават класика и са добра база за една модерна кола.
Сега го виждам този конкурс, иначе щях да се включа и аз. Та с какво бих участвал аз ... примерно взимаме базата Е30 или даже по-предните 3-ки и я правим като по-модерна кола. Т.е. както примерно направиха Форд с модела Мустанг. Новия мустанг има същото излъчване като стария, но е с новите технологии и изглежда също нов

Аз си мисля, че фирмите ще вземат да се позавръщат към някой от старите модели. Новия ЦЛ на Мерцедес също е доста сходен с по-стария. Има модели, които си остават класика и са добра база за една модерна кола.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
По скоро 2002 като основа за да се прероди да речем в 2020
Даже мисля че бях чел за някаква такава разработка но не съм сигурен

Niki Lauda
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2