Събора в Казанлък по Евроком Пловдив
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Отец Манол
- Потребител
-
Събора в Казанлък по Евроком Пловдив
Не знаех че, е имало такъв събор. Вчера гледах предаване по Евроком - Пловдив и останах с много добри впечатления. По всичко личеше че, организацията е била на много високо ниво. Видях много добри автомобили и се зарадвах на факта, че има много интересни разработки. Успях да разчета само ника на Були. Момчета като давате интервюта поне се представяйте (говоря за момчето с черното БМВ 325 с трилъчеви алуминиеви джанти. До него имаше едно червено БМВ) Поздравявам ви!!!
Бог пред нас и ние след него
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Събора беше номер 1 просто
Ако се върнеш малко назад в темите ще видиш каква еуфория беше
Иначе ние имаме и филми и снимки яко, които предполагам ще харесаш много
М/у другото някой няма ли го записано тва предаване? Искам и аз да го видя 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Човека за когото говориш е Мегов.
Дано повече хора като теб да са го гледали и харесали,та догодина да има още повече почитатели на марката
Дано повече хора като теб да са го гледали и харесали,та догодина да има още повече почитатели на марката

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Отец Манол
- Потребител
-
Пуснете ми някакъв линк! Моля ви! Не разполагам с много време за търсене!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Отец Манол написа:Пуснете ми някакъв линк! Моля ви! Не разполагам с много време за търсене!

Има и още предполагам, но тези са най-разпространени и пълни

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: Събора в Казанлък по Евроком Пловдив
Отец Манол написа: Момчета като давате интервюта поне се представяйте (говоря за момчето с черното БМВ 325 с трилъчеви алуминиеви джанти.
аз съм тоя са който говориш, всеки който е интервюиран му е взето името и е изписвано по време на интервюто, КАКВО ТИ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ НЕ РАЗБИРАМ, имам запис на цялото предаване, как реши че някой от национална кабелна телевизия ще ти вземе интервю без да ти знае името НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА ПРОСТИ

между другото момчето

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Отец Манол написа:... Вчера гледах предаване по Евроком - Пловдив и останах с много добри впечатления....
Отче, те да не би да са го повтаряли това предаване наскоро?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
вчера и аз случайно го засякох докато се лутах из каналитеLandShark написа:Отец Манол написа:... Вчера гледах предаване по Евроком - Пловдив и останах с много добри впечатления....
Отче, те да не би да са го повтаряли това предаване наскоро?

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Отец Манол
- Потребител
-
//MegOFF написа:Отец Манол написа: Момчета като давате интервюта поне се представяйте (говоря за момчето с черното БМВ 325 с трилъчеви алуминиеви джанти.
аз съм тоя са който говориш, всеки който е интервюиран му е взето името и е изписвано по време на интервюто, КАКВО ТИ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ НЕ РАЗБИРАМ, имам запис на цялото предаване, как реши че някой от национална кабелна телевизия ще ти вземе интервю без да ти знае името НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА ПРОСТИ![]()
между другото момчетос трилъчките е председател на клуба
и това го пишеше отдолу вляво син текст
Много се извинявам господине, може би не съм забелязал макар доста дълго да се взирах в екрана. Моите почитания и извинения и все пак ТЕ НИЩО НЕ СА ИЗПИСВАЛИ

Поздравявам Ви за високия пост който заемате в йерархията на клуба и Ви пожелавам много щастие, здраве и късмет. Останалото само ще си дойде!
Отче и аз гледах въпросното предаване и съм абсолютно солидарен с теб, че не се изписваха никакви имена и титли
Може би е станал някакъв гаф по време на повторението на предаването

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Аз не можах да гледам повторението, но чух от приятели, че са го повтаряли. Въпреки това изплуваха спомените от сбирката и вече с още по голямо нетърпение чакам 3-ти Национален BMW Събор България.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
re
предаването което съм записал е първото излъчено в ефир на 17 май 2003 и си има всички надписи
това което сте гледали може да без такива наистина поради техническа грешка
аз лично не знаех че са го давали, разни колеги ме информираха, а факта че точно това предаване се излъчва повторно за мен лично е много радващ....
подразни ме това че веднага Отеца реши че аз съм оцапал нещата
какъвто и да си тука още никой не познаваш, а почна да даваш указания, което за мен си е чиста липса на възпитание
така че който гледал гледал, айде и другата година да го гледаме заедно на живо
това което сте гледали може да без такива наистина поради техническа грешка
аз лично не знаех че са го давали, разни колеги ме информираха, а факта че точно това предаване се излъчва повторно за мен лично е много радващ....
подразни ме това че веднага Отеца реши че аз съм оцапал нещата
какъвто и да си тука още никой не познаваш, а почна да даваш указания, което за мен си е чиста липса на възпитание
така че който гледал гледал, айде и другата година да го гледаме заедно на живо

- Отец Манол
- Потребител
-
Хайде сега без да се засягаме. Извиних ти се. Нека не опорочаваме това хубаво събитие.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2